Anvelope HANKOOK Winter Icept EVO2 W320

HANKOOK Winter iCept Evo2 W320 sunt anvelopele de iarnă premium create special pentru a rezista condițiilor meteorologice de pe continentul european.

Aceste anvelope sunt destinate în special mașinilor puernice, care doresc un plus de performanță și în anotimpul rece:

  • Compușii de siliciu din compoziție asigură elasticitate chiar și la temperaturi foarte joase și astfel garantează o buna aderență pe șosea, atât pe carosabil umed, cât și pe carosabil înghețat sau acoperit cu zăpadă, cu un consum de combustibil foarte scăzut.
  • Datorită caracteristicilor tehnice, a design-ului optimizat al blocurilor de tip "ferăstrău" de pe banda de rulare și al striațiilor "zigzag", anvelopele de iarnă HANKOOK Winter iCept Evo2 au tracțiune maximă în condiții de zăpadă mare sau polei.
  • Suprafața mare de contact a anvelopei cu carosabilul, împreună cu canelurile generoase, asigură distanțe mici de frânare indiferent de condițiile meteo.
  • Pereții laterali întăriți, împreună cu centura dublă fără imbinări oferă o structură rigidă și precisă anvelopelor, asigurând manevrabilitate optimă mașinii și feedback complet pentru șofer.

Tabel Lista

Ordoneaza

Tabel Lista

Ordoneaza