Confidentialitate

S.C. TIRES AND PARTS S.R.L, in calitate de proprietar al www.auto-soft.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. TIRES AND PARTS S.R.L. poate folosi informatiile despre clienti doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe site-ul www.auto-soft.ro.

Scopul colectarii datelor

Colectarea datelor reprezinta modul de confirmare si procesare al comenzilor. Pentru a procesa o comanda avem nevoie de nume, adresa de facturare si un numar de telefon valid. Utilizam aceste informatii pentru a procesa comanda si a va putea contacta pentru confirmarea comenzii sau alte detalii legate de comanda. In cazul in care se doreste crearea unui cont pe site-ul ww.auto-soft.ro este necesara furnizarea unui numar de telefon valid. De asemenea, colectarea datelor se poate face pentru: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Tertii care au acces la date sunt:  companiile de livrare si serviciile de e-mail marketing. Furnizarea datelor este necesara pentru a comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a oferi aceste date determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

In scopul functionarii programului "Magazin de încredere" dupa cumparaturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail si numele produsului cumparat vor fi transmise catre compari.ro (Compari.ro fiind in proprietatea Online Comparison Shopping Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clientilor si afisarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de catre Online Comparison Shopping Kft conform politicii de gestiune si protejare a datelor www.compari.ro.

Utilizarea datelor cu caracter personal

S.C. TIRES AND PART S.RL. colecteaza si stocheaza urmatoarele date: nume si prenume, adresa, cod postal, telefon, username, contul bancar si banca (in cazul formularului de retur sau a platii prin OP).  Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber exprimat si in mod neechivoc ca toate datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, mentionam ca motivele pentru care avem nevoie de aceste date sunt: comertul online, transmiterea ofertelor noastre pe e-mail si a mesajelor de marketing si publicitate, organizarea de concursuri.

S.C. TIRES AND PARTS S.R.L. colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-ului AUTO-SOFT.ro, inclusiv adresa IP de la care vizitati site-ul AUTO-SOFT.ro.

S.C. TIRES AND PARTS S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.auto-soft.ro. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Datele vor fi folosite numai in scopului contactarii clientului, dar si in scopul informarii acestuia despre politica firmei, oferte si functionarea site-ului. AUTO SOFT si S.C. TIRES AND PARTS S.R.L nu incurajeaza SPAM-UL.

Accesarea site-ului mentionat, cat si plasarea unei comanezi online semnifica acordul cumparatorului cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal si a luat la cunostinta si isi poate exercita drepturile prevazute de Legea nr 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.auto-soft.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.auto-soft.ro. Pentru a sterge informatiile din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail.

Pe baza unei cereri transmise catre adresa suport@auto-soft.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (operatorul este obligat sa instiinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);

- dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita);

- dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

- dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;

- dreptul de a se adresa justitiei.

Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus se face prin e-mail, la adresa suport@auto-soft.ro.