Incarcare cu freon

Auto Soft ofera servicii de incarcare cu freon in toate punctele de service, pentru orice tip de masina, folosind doar aparate profesionale, specializate, garantand functionarea optima a vehiculului dumneavoastra.

Pretul serviciului de incarcare cu freon include procesele de vacumare/incarcare si inlocuire ulei la un cost de 20 lei/100 de grame.

Incarcare cu freon

In prima faza, aparatura de ultima generatie extrage atat freonul cat si uleiul deja existente in instalatia de aer conditionat, curata sistemu, urmand apoi de procedura de vidare a instalatiei pentru a se constata etanseitatea sistemului si pentru a sti daca exista pierderi de freon.

In faza urmatoare, aparatul umple instalatia de aer conditionat cu cantitatea precisa de freon recomandata de producatorul masinii, adauga cantitatea necesara de ulei si verifica presiunea din instalatie.

Incarcare cu freon

Procedura dureaza ±15 minute, in functie de autovehicul, iar cantitatile de freon si ulei trebuie sa fie cat mai aproape de cele recomandate de producator pentru ca sistemul de aer conditionat sa functioneze optim.

Recomandam pornirea AC-ului o data la doua saptamani, chiar si pe timp de iarna, nu doar pentru ca aerul conditionat este mai uscat si mai eficient la dezaburirea geamurilor, dar si pentru ca prelungeste durata de viata a sistemului - astfel freonul isi face traseul prin circuit, iar uleiul cu care este amestecat lubrifiaza si tine unse garniturile sistemului.

Incarcare cu freon