Statie radio CB Midland Alan 48 Multi Plus B

Statie radio CB Midland Alan 48 Multi Plus B

Mai multe poze

-40 Lei

Special Price 754,82 LEI

-40 Lei

Pret normal: 794,54 LEI

Pretul afisat este in lei si include TVA

Disponibilitate: In stoc
Estimare livrare: 1-2 zile.

Comenzi telefonice 0751 099 090
Program L-V: 9:00-18:00
Descriere

Ecran iluminat multifunctional
Statia CB Alan 48 este dotata cu un ecran LCD iluminat din spate, care afiseaza informatii legate de functionarea dispozitivului, cum ar fi: numarul canalului selectat, puterea semnalului, modul de operare (AM/FM), banda de frecventa selectata, functii active etc.

 


Microfon 6 pini
Statia radio Midland Alan 48 Plus Multi  are o mufa pentru un microfon standard cu 6 pini pe panoul frontal. Microfonul inclus in pachet are butoane pentru selectare canale, buton PTT si buton blocare, care permite blocarea butoanelor SUS/JOS.

 


40 canale
Statia radio Midland Alan 48 corespunde ultimelor standarde CB europene. Ca si optiune, statia are o tasta pentru schimbarea tipului de modulatie (AM sau FM) ceea ce va permite selectarea modului de operare.

 


Functii multiple
Statia radio Alan 48 ofera functii multiple pentru o utilizare complexa: functia SCAN pentru scanarea canalelor, functia Dual Watch, ce permite monitorizarea a doua canale diferite, functia LCR, Last Chanel Recall pentru reapelarea ultimului canal, functia Squelch pentru reglarea sensibilitatii aparatului, functia MEM ce permite salvarea in memorie a 4 canale, functiile RF Gain si Mic Gain pentur controlul sensibilitatii receptiei si pentru a amplificarii microfonului.

 


 
Conectica
Statia Midland Alan 48 ofera posibilitatea conectarii unui S-Metru extern, a unui difuzor pentru functia de PA si a unui dfuzor extern suplimentar.

 
SpecificatiiCARACTERISTICI GENERALE

Tip
Citizens Band
Frecventa
26.565-27.60125 MHz
Canale
40 FM
Greutate
0.850
Dimensiuni (D x H x W mm)
180 x 35 x140
Altele
Putere audio: 2 W Alimentare bricheta: 12VMai multe informatii

Mai multe informatii

Brand MIDLAND
Recenzii

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Statie radio CB Midland Alan 48 Multi Plus B

Cum evaluezi acest produs? *

Nota