Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.auto –soft.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www. auto-soft.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de SC TIRES AND PARTS SRL persoana juridica romana infiintata legal in anul 2015 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO35056829; Registrul Comertului: J40/11788/2015. SC TIRES AND PARTS SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

DREPTURI DE AUTOR

Tot continutul site-ului www.auto-soft.ro este proiectat de SC TIRES AND PARTS SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Pentru raportari legate de incalcarea drepturilor de autor sesizate pe site va rugam sa folositi urmatoarea adresa de e-mail: suport@auto-soft.ro

LICENTA DE ACCES PE SITE

SC TIRES AND PARTS SRL iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.auto-soft.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care SC TIRES AND PARTS SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.auto-soft.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC TIRES AND PARTS SRL. SC TIRES AND PARTS SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.auto-soft.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. www.auto-soft.ro nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa, exacta etc. Pozele au caracter de prezentare.

PRETURILE

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu finalizarea comenzii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, SC TIRES AND PARTS SRL are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totatlitate suma platita in avans atunci cand este cazul.

SC TIRES AND PARTS SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR

LIVRARILE

Pentru informatii legate despre livrarea comenzilor va rugam sa accesati acest link.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC TIRES AND PARTS SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

GARANTII

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

Garantii produse auto-soft.ro:

  • Anvelope: 3 ani
  • Jante: 2 ani
  • Accesorii auto: 2 ani

CONDITII DE RETURNARE

Conform ordonantei nr. 34 din 2014 consumatorul are dreptul de a renunta la cumparare in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului.

Produsele cumparate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Produsele comandate online si ridicate de la sediu fizic pot fi returnate intrucat a fost incheiat un contract la distanta.

Termenii de returnare

Pentru a-ti exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informezi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail inainte de expirarea perioadei de retragere. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari cauzate de utilizarea lor si daca sunt insotite de documentele primite conform legii 249/2015.

Taxele pentru transportul produselor returnate sunt suportate de cumparator, atat in cazul returului definitiv, cat si in cazul schimbului de produse.

CONDITII LEGALE

Site-ul www.auto-soft.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin cu persoana care s-a ocupat de comanda dvs., puteti lua legatura cu noi pentru o conciliere interna gratuita la adresa de e-mail suport@auto-soft.ro

Orice conflict aparut intre www.auto-soft.ro si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Informații importante despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind  drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail sau puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea acestia nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. 

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dvs., mai putin costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care am primit inapoi produsele. Vom efectua această rambursare transferand suma respectiva intr-un cont personal al dvs. pe care-l veti pune la dispozitia noastra prin e-mail, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare.