Termeni si Conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.auto –soft.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. www. auto-soft.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de SC TIRES AND PARTS SRL persoana juridica romana infiintata legal in anul 2015 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO35056829; Registrul Comertului: J40/11788/2015. SC TIRES AND PARTS SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

DREPTURI DE AUTOR

Tot continutul site-ului www.auto-soft.ro este proiectat de SC TIRES AND PARTS SRL, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

LICENTA DE ACCES PE SITE

SC TIRES AND PARTS SRL iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.auto-soft.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care SC TIRES AND PARTS SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.auto-soft.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC TIRES AND PARTS SRL. SC TIRES AND PARTS SRL poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.auto-soft.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. www.auto-soft.ro nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa, exacta etc. Pozele au caracter de prezentare.

PRETURILE

Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu finalizarea comenzii. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma pretul real. In cazul in care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunta la achizitionarea produsului cu noul pret, SC TIRES AND PARTS SRL are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind in totatlitate suma platita in avans atunci cand este cazul.

SC TIRES AND PARTS SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR

LIVRARILE

Livrarea se face in 24 ore de la confirmarea platii comenzii de Luni pana Vineri, in intervalul 09-18. Desi se fac eforturi pentru livrari la ore cat mai apropiate de cerintele clientilor, SC TIRES AND PARTS SRL nu garanteaza livrari la ore exacte.

Produsele comercializate prin intermediul www.auto-soft.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Nu se efectueaza expedieri in weekend.

Daca din cauze ce nu tin de www.auto-soft.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a transportului.

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic.

Costuri de transport:

Livrare gratuita in toata tara la minim 4 anvelope comandate.

Livrare gratuita in toata tara pentru orice janta comandata.

Pentru anvelopele de turism, costul de livrare este de 10 lei / bucata.

Pentru anvelopele 4x4/SUV/Autoutilitare, costul de livrare este de 20 lei / bucata.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC TIRES AND PARTS SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

GARANTII

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente, factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

CONDITII LEGALE

Site-ul www.auto-soft.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre www.auto-soft.ro si clienti, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.