Anvelope BRIDGESTONE Turanza 6

Bridgestone Turanza 6 este succesorul anvelopei populare Bridgestone Turanza T005, si este o anvelopa premium care ofera cea mai buna performanta pe teren umed din categorie, pentru a ajuta soferii sa fie in siguranta pe drum si sa se simta confortabili la volan.

De asemenea, anvelopa de vara Bridgestone Turanza 6 ofera durabilitate sporita prin kilometraj superior si eficienta imbunatatita a combustibilului/energiei. Noul Bridgestone Turanza 6 ofera soferilor control si incredere in conditii stresante si neprevazute, inclusiv intr-o zi ploioasa.

Conform testelor independente efectuate de TÜV SÜD, anvelopa vara Bridgestone Turanza 6 isi depaseste concurentii din segment avand cea mai buna performanta pe teren umed din clasa sa. Acest lucru insemnand ca anvelopa, din toate cele testate, este cea mai buna in viraje si prezinta o remarcabila performanta in linie dreapta.

Bridgestone Turanza 6 detine, de asemenea, cea mai buna eticheta UE, si anume categoria A la aderenta pe teren umed pentru gama completa.

✅ Noul Bridgestone Turanza 6 este dezvoltat pentru a satisface nevoile si asteptarile soferilor, atingand cea mai buna performanta din clasa sa pe teren umed, un kilometraj superior si o eficienta imbunatatita a combustibilului/energiei.

✅ Noua anvelopa de vara Bridgestone ofera soferilor putere sa ramana in siguranta si sa aiba control pe drum. Noul Bridgestone Turanza 6 ofera soferilor performanta si incredere in orice conditii.

✅ Tehnologiile revolutionare TECHSYN si ENLITEN incluse in anvelopa Bridgestone Turanza 6 pentru vehicule electrice ofera soferilor beneficii suplimentare de eficienta si durabilitate.

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 3 din 5

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 3 din 5