Certificat de garantie AUTO SOFT

CONDIȚII DE GARANȚIE

Termenul de garanție comercială oferit de SC TIRES AND PARTS SRL clienților săi pentru produsele comercializate pe site-ul www.auto-soft.ro este de 3 ani pentru anvelope și de 2 ani pentru jante și accesorii auto.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legistația în vigoare și nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și Ordonanța de Urgență 140/2021.

Pentru produsele achizitionate prin magazinul on-line, Cumpărătorul va notifica Vânzătorul la adresa de e-mail: garantii@auto-soft.ro, unde va prezenta defectele reclamate.

Produsele comandate vor putea fi trimise la garanție prin curier sau direct în service-urile noastre din București.

Prin curier:

  • Prin curier la adresa: Depozitul Tires And Parts SRL, str. Nicolae Bălcescu, nr. 53, Dobroești, județul Ilfov, cod poștal 077085, telefon 0751 136 440.

Taxele pentru transportul prin curier al produselor la garanție sunt suportate de Cumpărător.

În service:

Orice reclamație va fi adresată punctului de lucru de la care a fost achiziționat produsul reclamat, cumpărătorul adresându-se șefului de tură / șefului de service.

CONDIȚII GENERALE DE GARANȚIE PENTRU ROȚI

Garanția se acordă numai la prezentarea facturii originale de vânzare / bonului fiscal (sau copii după acestea), împreună cu pagina 1 din 3 din Certificatul de garanție (primită odată cu achiziționarea produselor).

Condițiile complete de garanție pot fi descărcate mai jos.

Certificat de garantie

Rezultatul analizei reclamației va fi adus la cunoștință Cumpărătorului în termen de 15 zile de la data predării anvelopei pentru expertiză. Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza să acorde service în garanție dacă nu se pot prezenta documentele de achiziție sau dacă informațiile din acestea prezintă modificări sau sunt incomplete.

Pentru produsele aflate în analiză, nu se acordă pe perioada expertizei înlocuirea produsului reclamat.

Vânzătorul va răspunde în termen de 15 zile și va remedia sau înlocui pe cheltuiala sa produsele care, în urma expertizei făcute de către firma producătoare, se vor dovedi defecte sau având viciu ascuns în condiții normale de folosire. Garanția reprezintă cel mult contravaloarea roții reclamate.

Garanția reprezintă înlocuirea doar a roții / roților în cauză, și nu a întregului SET, numai în situația în care este absolut necesară. În cazul în care roata / roțile ce urmează a fi schimbate, în urma acceptării garanției, au ieșit din fabricație, se vor schimba cu produse similare din punct de vedere tehnic.

GARANȚIA NU SE ACORDĂ ÎN URMĂTOARELE SITUAȚII

  • roata nu a fost montată într-un service certificat RAR;
  • roata s-a defectat din cauza unui montaj incorect sau a montării împreună cu piesele conexe uzate, defecte sau modificate;
  • roata a fost greșit aleasă de către cumpărător sau utilizată pentru un alt scop decât cel indicat în catalogul producătorului;
  • roata s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitării, întreținerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, conform recomandărilor producătorului autovehiculului;
  • autovehiculul a fost folosit în alte scopuri decât cele prevăzute de constructor sau a fost exploatat în condiții necorespunzătoare;
  • service-ul care a efectuat montajul nu a stabilit verificările sau reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producător;
  • roata nu a fost identificată corect în urma prezentării de către Cumpărător a unor date eronate;
  • când roțile sunt supuse abuzului în folosință, în competiții, operației de regăurire, în cazul roțilo deformate, care prezintă urme de lovituri, zgârieturi, îndoituri, rupturi, deformări, fisurări sau care au suferit acțiunea unor factori externi procesului normal de funcționare (impactul cu obstacole dure în timpul rulării, în urma accidentelor etc.);
  • roata prezintă o uzură normală și firească.