Dejantare / Jantare roti

Noua masina de dejantat automata, fara folosirea levierului, este disponibila in toate service-urile AUTO SOFT si se preteaza atat masinilor mici, in special celor cu jante delicate, cat si camioanelo si autoutilitarelor ce au pneuri de mari dimensiuni. Datorita tehnologiei performante, aceasta masina are capacitatea de prindere exterioara de 10"-21" si interioara de 12"-24", umflare rapida si brat auxiliar pneumatic pentru anvelopele Run-Flat. Astfel ofera o maxima precizie, rapiditate si protectie optima pentru janta, in timpul operatiunii.

Masina de dejantat este o evolutie extraordinara a schimbatorului automat de anvelope, cu noua tehnologie incorporata este mult mai simplu de dejantat chiar si cele mai dificile si pretioase anvelope, fiind ideala pentru toate tipurile de vehicule, SUV-uri, masini de pasageri sau camioane.

Este o masina cu adevarat necesara si foarte eficienta deoarece toate eforturile fizice si riscurile de a deteriora anvelope si jante deosebit de delicate sau exigente, sunt complet eliminate.

In acelasi timp, timpii de lucru pentru aceasta procedura pentru toate rotile unei masini au fost cu mult imbunatatiti, astfel incat tot procedeul dureaza foarte putin si in deplina siguranta.

Designul minutios al fiecarei componente face ca masina de dejantat anvelope runflat sa fie compacta si extrem de ergonomica, rapida si eficienta in acelasi timp.

Toti marii producatori de masini si anvelope recomanda masina de dejantat runflat: