Termene și condiții

Aceste termene și condiții de utilizare sunt aplicabile site-ului www.auto-soft.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termene și condiții. Orice persoana fizică sau juridică care accesează acest site (denumită în continuare Utilizator) confirmă că a citit și acceptat aceste termene și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenele și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site. www.auto-soft.ro este un site proiectat, întreținut și administrat de SC TIRES AND PARTS SRL, persoană juridică română, înființată legal în anul 2015 și având următoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO35056829; Registrul Comerțului: J40/11788/2015. SC TIRES AND PARTS SRL își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adaugă și/sau retrage în parte sau în întregime Termenele și condițiile.

DREPTURI DE AUTOR

Tot conținutul site-ului www.auto-soft.ro este proiectat de SC TIRES AND PARTS SRL, aceasta incluzând texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe și alte date. Drepturile de autor sunt protejate în conformitate cu legislația privitoare la dreptul de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. Pentru raportări legate de încălcarea drepturilor de autor sesizate pe site vă rugăm să folosiți următoarea adresa de e-mail: suport@auto-soft.ro

LICENȚĂ DE ACCES PE SITE

SC TIRES AND PARTS SRL îți oferă o licență limitată pentru a accesa în interes personal site-ul www.auto-soft.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decât datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptând situațiile în care SC TIRES AND PARTS SRL își declară acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.auto-soft.ro și nicio parte componentă a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicării, copierii, vânzării sau exploatării în orice scop comercial fără consimțământul scris al SC TIRES AND PARTS SRL. SC TIRES AND PARTS SRL poate interzice în orice moment accesul pe site al oricărei persoane fără a avea obligația de a motiva această decizie.

DESCRIEREA PRODUSELOR

www.auto-soft.ro folosește descrieri sugestive pentru produsele sale. www.auto-soft.ro nu garantează acuratețea în totalitate a informațiilor și nu poate fi tras la răspundere dacă descrierea nu este completă, exactă etc. Pozele au caracter de prezentare.

PREȚURILE

Prețul final este cel care a fost confirmat odată cu finalizarea comenzii. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în baza de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, utilizatorul va fi contactat pentru a confirma prețul real. În cazul în care utilizatorul nu poate fi contactat sau renunță la achiziționarea produsului cu noul preț, SC TIRES AND PARTS SRL are dreptul de a anula comanda respectiva, restituind în totalitate suma plătită în avans atunci când este cazul.

SC TIRES AND PARTS SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile din site în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile comercializate.

Prețurile sunt actualizate zilnic, în funcție de cursul BNR

LIVRĂRILE

Pentru informații legate despre livrarea comenzilor vă rugăm să accesați acest link.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție. SC TIRES AND PARTS SRL nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului.

GARANȚII

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legistația în vigoare și nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și Ordonanța de Urgență 140/2021. Pentru mai multe informații despre condițiile de garanție vizitați pagina de Garanție.

CONDIȚII DE RETURNARE

Poți returna produsele comandate pe site-ul www.auto-soft.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, conform Articolului 9 – Dreptul de retragere - O.G. 34/2014. Pentru mai multe informații despre condițiile de retur vizitați pagina de Retur.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul www.auto-soft.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu pare a se rezolva prin persoana care s-a ocupat de comanda dvs., puteți lua legătura cu noi pentru o conciliere internă gratuită la adresa de e-mail suport@auto-soft.ro

Orice conflict apărut intre www.auto-soft.ro și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus vă fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenele de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.