Relatii clienti

Suport clienti

Pentru orice detalii legate de produsele, serviciile sau promotiile AUTO SOFT nu ezita sa ne contactezi la numerele de telefon 0751 136 440 / 0756 036 277.

In plus, pentru ca iubim sa rasplatim fidelitatea, te invitam sa citesti aici  cum poti obtine cardul de fidelitate AUTO SOFT care iti aduce oferte speciale si discounturi pentru tine si masina ta, atat pentru cumparaturi online, cat si pentru serviciile disponibile in punctele noastre de service.

Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a descoperi toate informatiile despre produsele tale preferate pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere si sa te bucuri oricand de ofertele AUTO SOFT!

Program:

Luni - Vineri: 09:00 – 21:00

Sambata - Duminica: Inchis

Sesizari, reclamatii, sugestii

Parerea ta este baza cu ajutorul careia facem totul pentru a evolua si a ne imbunatati constant performantele. De aceea, te rugam sa ne trimiti orice sesizare, reclamatie sau sugestie legate de produsele si serviciile auto-soft.ro si AUTO SOFT Service pe adresa de e-mail suport@auto-soft.ro. Suntem aici pentru a gasi solutii oricarei probleme. Contacteaza-ne!