Swipe to the left

Blog

Da startul sezonului cald cu GOODYEAR si DUNLOP!

Autor: Gabriel Ionescu 24 martie 2018 511 Vizualizari Niciun comentariu

Vara incepe cu surprize din partea GOODYEAR si DUNLOP pentru ca tu sa te poti bucura de drum intreg sezonul cald. Comanda de pe AUTO SOFT in perioada 15 martie – 15 mai 4 anvelope din gamele produselor de vara pentru autoturisme sau 4x4 si castigi instant pana la 300 de lei. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in promotie cu ajutorul facturii pana pe 30 mai si primesti acasa tickete cadou in valoare de 50 de lei pentru dimensiuni mai mici sau egale cu R16 si de 300 de lei pentru dimensiuni mai mari sau egale cu R17.

Primavara incepe cu 20% reducere la AUTO SOFT Service!

Autor: Gabriel Ionescu 28 februarie 2018 462 Vizualizari Niciun comentariu

Primavara e aici si desi vremea capricioasa nu tine cu noi, startul sezonului cald e din ce in ce mai aproape. Iar pentru ca ne dorim sa celebram alaturi de voi venirea primaverii, pe 1 Martie am pregatit o mica surpriza pentru doamne si domnisoare.

Cum sa conduci in siguranta intreg sezonul rece

Autor: Gabriel Ionescu 13 noiembrie 2017 709 Vizualizari Niciun comentariu

Alege anvelopele potrivite

Sezonul rece poate fi daunator pentru masini, de aceea este important pentru tine ca sofer sa fii pregatit din timp pentru cele mai grele conditii de drum. Temperatura in scadere este primul semn ca trebuie sa incepi sa iti pregatesti masina pentru iarna, iar sfarsitul lunii octombrie, inceputul lunii noiembrie sunt momentele propice sa faci demersuri in acest sens printr-o inspectie amanuntita la un service auto si nu numai.

Ce influenteaza degradarea anvelopelor?

Autor: Gabriel Ionescu 13 noiembrie 2017 416 Vizualizari Niciun comentariu
Anvelopele sunt singurul punct de contact pe care masina il are cu suprafata carosabila, de aceea este vital sa te asiguri constant ca ele ruleaza la o performanta maxima deoarece, de-a lungul timpului, factorii externi contribuie inevitabil la degradarea lor. Insa stiai ca doua anvelope produse in doi ani diferiti pot avea aceleasi performante?

Cum intretii o janta de aliaj

Autor: Gabriel Ionescu 13 noiembrie 2017 324 Vizualizari Niciun comentariu

Jantele sunt mereu expuse factorilor externi care pot duce in timp la degradarea lor. Praful de frana, pietrele, noroiul sau sarurile de pe carosabil dauneaza constant, de aceea este foarte importanta intretinerea lor.

5 sfaturi pentru intretinerea anvelopelor

Autor: Gabriel Ionescu 13 noiembrie 2017 453 Vizualizari Niciun comentariu

O anvelopa intretinuta corect inseamna performanta de durata, siguranta pe carosabil si confort atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Insa pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa acorzi o importanta deosebita anumitor aspecte atunci cand vine vorba de anvelopele vehiculului tau