Swipe to the left

Blog

Importanta anvelopelor si interpretarea codului D.O.T.

Autor: 4 octombrie 2018 50 Vizualizari Niciun comentariu

Pentru ca asigura contactul automobilului cu carosabilul, anvelopele au nevoie de o ingrijire corespunzatoare. Chiar daca suntem in cautare de anvelope de vara sau anvelope de iarna ieftine, trebuie sa ne asiguram, in primul rand, ca le folosim pe cele corespunzatoare sezonului si ca gradul de uzura nu este ridicat. La acest aspect, se mai adauga si faptul ca legislatia rutiera obliga soferii romani sa circule cu anvelopele de iarna in anumite conditii de drum. Din acest motiv, tot mai multi soferi sunt atrasi de vanzatorii de pneuri ieftine, second-hand, si omit cateva aspecte esentiale. Exista chiar cazuri in care soferii nu s-au interesat de anul de fabricatie a cauciucului sau nu au citit codul D.O.T. de pe anvelope.

Da startul sezonului cald cu GOODYEAR si DUNLOP!

Autor: 24 martie 2018 860 Vizualizari Niciun comentariu

Vara incepe cu surprize din partea GOODYEAR si DUNLOP pentru ca tu sa te poti bucura de drum intreg sezonul cald. Comanda de pe AUTO SOFT in perioada 15 martie – 15 mai 4 anvelope din gamele produselor de vara pentru autoturisme sau 4x4 si castigi instant pana la 300 de lei. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in promotie cu ajutorul facturii pana pe 30 mai si primesti acasa tickete cadou in valoare de 50 de lei pentru dimensiuni mai mici sau egale cu R16 si de 300 de lei pentru dimensiuni mai mari sau egale cu R17.

Primavara incepe cu 20% reducere la AUTO SOFT Service!

Autor: 28 februarie 2018 809 Vizualizari Niciun comentariu

Primavara e aici si desi vremea capricioasa nu tine cu noi, startul sezonului cald e din ce in ce mai aproape. Iar pentru ca ne dorim sa celebram alaturi de voi venirea primaverii, pe 1 Martie am pregatit o mica surpriza pentru doamne si domnisoare.

Cum sa conduci in siguranta intreg sezonul rece

Autor: 13 noiembrie 2017 1083 Vizualizari Niciun comentariu

Alege anvelopele potrivite

Sezonul rece poate fi daunator pentru masini, de aceea este important pentru tine ca sofer sa fii pregatit din timp pentru cele mai grele conditii de drum. Temperatura in scadere este primul semn ca trebuie sa incepi sa iti pregatesti masina pentru iarna, iar sfarsitul lunii octombrie, inceputul lunii noiembrie sunt momentele propice sa faci demersuri in acest sens printr-o inspectie amanuntita la un service auto si nu numai.

Ce influenteaza degradarea anvelopelor?

Autor: 13 noiembrie 2017 695 Vizualizari Niciun comentariu

Anvelopele sunt singurul punct de contact pe care masina il are cu suprafata carosabila, de aceea este vital sa te asiguri constant ca ele ruleaza la o performanta maxima deoarece, de-a lungul timpului, factorii externi contribuie inevitabil la degradarea lor. Insa stiai ca doua anvelope produse in doi ani diferiti pot avea aceleasi performante?

Cum intretii o janta de aliaj

Autor: 13 noiembrie 2017 467 Vizualizari Niciun comentariu

Jantele sunt mereu expuse factorilor externi care pot duce in timp la degradarea lor. Praful de frana, pietrele, noroiul sau sarurile de pe carosabil dauneaza constant, de aceea este foarte importanta intretinerea lor.

5 sfaturi pentru intretinerea anvelopelor

Autor: 13 noiembrie 2017 806 Vizualizari Niciun comentariu

O anvelopa intretinuta corect inseamna performanta de durata, siguranta pe carosabil si confort atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Insa pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa acorzi o importanta deosebita anumitor aspecte atunci cand vine vorba de anvelopele vehiculului tau