Swipe to the left

februarie 2020

Importanța anvelopelor auto de calitate

Autor: AUTO SOFT 25 februarie 2020 1680 Vizualizari Niciun comentariu

La fiecare drum pe care îl facem, vrem să folosim cât mai mult din puterea mașinii. Energia dezvoltată de motor este trasmisă roților, iar anvelopele sunt interfața dintre autovehicul și șosea. Dacă avem cauciucuri de calitate, atunci această putere va fi folosită mai eficient. Cercetările pe care producătorii de anvelope auto din întreaga lume le fac se îndreaptă nu numai asupra unui raport cât mai bun între puterea dezvoltată de motoare și eficiența la nivelul trenului de rulare, dar și asupra creșterii aderenței, a scăderii consumului de carburant, prin scăderea rezistenței la rulare, a nivelului de zgomot și a creșterii confortului ocupanților mașinii.

Cum se face corect încărcarea cu freon?

Autor: AUTO SOFT 3 februarie 2020 4087 Vizualizari Niciun comentariu

Instalația de climatizare a mașinii tale are nevoie de atenție indiferent de anotimp, pentru o funcționare corespunzătoare.

Dacă ai constatat că instalația de aer condiționat nu mai răcește la fel de eficient sau simți un miros neplăcut după fiecare pornire a instalației, este cazul să faci o încărcare cu freon. De asemenea, înainte de debutul verii și al iernii, este recomandat să verifici și să pregătești instalația de aer condiționat.

Cine va primi titlul de mașina anului 2020? Află de aici!

Autor: AUTO SOFT 3 februarie 2020 1916 Vizualizari Niciun comentariu

Competiția pentru titlul de ”Mașina Anului 2020” în Europa se află în plină desfășurare și, la fel ca în cinematografie, lumea din industria auto așteaptă cu nerăbdare începutul lunii martie pentru a afla care este câștigătorul acestui an.

Din lista de 30 de modele care au intrat pe lista de nominalizări, un juriu format din 60 de specialiști auto a ales cele 7 finaliste.