Swipe to the left

noiembrie 2018

Pentru că gumele de iarnă nu-s un moft, te încalță PRO FM și AUTO SOFT!

Autor: 19 noiembrie 2018 2013 Vizualizari Niciun comentariu

În perioada 11-30 noiembrie, facem echipă bună cu Dimineața Blană la PRO FM! Premiem în fiecare dimineață, de luni până vineri, cel mai isteț și distractiv ascultător cu un voucher în valoare de 1.000 LEI pentru anvelope de iarnă de pe auto-soft.ro sau servicii în punctele de service AUTO SOFT din București.

Ce trebuie sa stim despre piata de masini electrice din Romania?

Autor: 16 noiembrie 2018 13225 Vizualizari Niciun comentariu

Industria de masini electrice starneste din ce in ce mai mult interes in randul soferilor romani care par sa devina mai constienti de efectele poluarii, mai ales in mediul urban.

Conform rapoartelor RAR, institutia a eliberat 562 de cărți de identitate a autovehiculului (CIV) catre utilizatori de masini electrice din Romania. Cele mai multe au fost acordate in București, unde 299 de astfel de automobile au primit cartea de identitate, majoritatea fiind reprezentata de autoturismele electrice. Numai in anul 2017, au fost înmatriculate 135 de automobile electrice in Capitala.

Diesel sau benzina? Cum alegem motorul care ni se potriveste?

Autor: 12 noiembrie 2018 23707 Vizualizari Niciun comentariu

12 nov. 2018 10:43:27

Chiar daca piata de masini electrice din Romania se afla pe o panta ascendenta, soferii romani inca isi pun o intrebare importanta inainte de a achizitiona un autoturism: diesel sau benzina? Fiecare tip de motor are propriile avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste aspecte precum pret, consum sau poluare. Din acest motiv, a alege un motor pe benzina sau diesel devine o misiune tot mai grea si necesita o documentare mai ampla pentru a stabili ce tip de motor vi se potriveste.

Test anvelope de iarnă AUTO BILD 2018

Autor: 8 noiembrie 2018 11294 Vizualizari Niciun comentariu

Topul a luat în calcul cumulul de performanțe al anvelopelor de iarnă, pentru dimensiunile menționate. Rezultatele testelor pot varia la alte dimensiuni decât cele testate.

Conform rezultatelor veți observa că nu există anvelopa de iarnă perfectă, doar anvelope care au perfectat rețeta pentru cea mai versatilă anvelopă de iarnă indiferent de condiții și anvelope care s-au axat mai mult pe performanțe maxime într-o anumită categorie.

Prin urmare, o anvelopă care se uzează greu nu va fi niciodată cea mai performantă anvelopă, cea mai performantă anvelopă întotdeauna se va uza mai repede, o anvelopă care se uzează greu vă costa un consum mai mare de combustibil, anvelopele cu comportament bun pe uscat nu vor avea cel mai bun comportament pe zăpadă ș.a.m.d.

Test anvelope All Season AUTO BILD 2018

Autor: 8 noiembrie 2018 14246 Vizualizari Niciun comentariu

Topul a luat în calcul cumulul de performanțe al anvelopelor all season, pentru dimensiunile menționate. Rezultatele testelor pot varia la alte dimensiuni decât cele testate.
Conform rezultatelor veți observa că nu există anvelopa all season perfectă, doar anvelope care au perfectat rețeta pentru cea mai versatilă anvelopă all season indiferent de condiții și anvelope care s-au axat mai mult pe performanțe maxime într-o anumită categorie. Anvelopele all season sunt o soluție de compromis și nu vor putea atinge performanțele oferite de o anvelopă de vară sau de iarnă.