Swipe to the left

martie 2020

Impactul anvelopelor asupra consumului

Autor: AUTO SOFT 19 martie 2020 6197 Vizualizari Niciun comentariu

Consumul mașinii pe care o conduci te preocupă la fiecare drum și vrei să afli care sunt cauzele care îl influențează? Află ce rol au anvelopele pe care le folosești asupra fiecărui procent de consum de carburant pe care îl afișează calculatorul de bord.

Service auto roți - Venim noi la tine

Autor: AUTO SOFT 9 martie 2020 3139 Vizualizari Niciun comentariu

Service auto roți - Venim noi la tine

Atunci când te confrunți cu o problemă la nivelul anvelopelor și cauți o rezolvare rapidă, noi îți putem furniza soluția, datorită service-ului mobil AUTO SOFT. Ai făcut pană și constați că roata de rezervă nu poate fi folosită sau ai probleme la mai multe roți și nu-ți ajunge doar o singură roată de rezervă. Trebuie să-ți schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă urgent și nu ai cum să ajungi la un service specializat. Pentru fiecare dintre aceste situații, soluția la care poți apela este un service de roți la domiciliu sau oriunde ai nevoie de servicii profesioniste.

Caracteristici anvelope Michelin. Avantajele oferite de anvelopele auto Michelin

Autor: AUTO SOFT 6 martie 2020 1848 Vizualizari Niciun comentariu

Producătorul francez de anvelope, Michelin, este, fără îndoială, unul dintre jucătorii de prim eșalon la nivel mondial. Cu o istorie care începe în 1880, Michelin are astăzi o prezență puternică în peste 170 de țări și o gamă foarte diversă de anvelope, nu doar pentru industria auto, ci și pentru motociclete, avioane, biciclete, utilaje grele și chiar nave spațiale. În sporturile cu motor, Michelin are o lungă istorie, dezvoltând tehnologii pe care apoi le-a adaptat pentru producția de anvelope destinate mașinilor de serie.