Swipe to the left

Service auto roți - Venim noi la tine

Autor: AUTO SOFT 9 martie 2020 3140 Vizualizari Niciun comentariu

Service auto roți - Venim noi la tine

Atunci când te confrunți cu o problemă la nivelul anvelopelor și cauți o rezolvare rapidă, noi îți putem furniza soluția, datorită service-ului mobil AUTO SOFT. Ai făcut pană și constați că roata de rezervă nu poate fi folosită sau ai probleme la mai multe roți și nu-ți ajunge doar o singură roată de rezervă. Trebuie să-ți schimbi anvelopele de vară cu cele de iarnă urgent și nu ai cum să ajungi la un service specializat. Pentru fiecare dintre aceste situații, soluția la care poți apela este un service de roți la domiciliu sau oriunde ai nevoie de servicii profesioniste.

Echipa de vulcanizatori dedicați de la AUTO SOFT se va deplasa la tine și îți va remedia problema apărută, reducând astfel stresul de a avea mașina blocată și timpul pe care îl poți pierde în așteptarea unei soluții. Fiecare service mobil este echipat cu aparatură modernă, necesară pentru serviciile de montaj și echilibrare roți.

Ce servicii oferă service-urile mobile de la AUTO SOFT?

Echipele mobile se pot deplasa la locul unde ai rămas blocat din cauza unei probleme apărute la nivelul roților, la domiciliul tău, la birou sau la o locație comunicată în solicitarea făcută.

Prin intermediul serviciilor oferite de vulcanizarea mobilă, ai acces la două pachete personalizate:

  1. Pachet anvelopă: include demontat roată, demontat anvelopa existentă, montat anvelopa nouă, plumbi, echilibrat roată, montat roată.
  2. Pachet roată: include demontat roată, plumbi, echilibrat roată, montat roată.

Dacă una sau mai multe dintre anvelopele mașinii tale nu mai pot fi folosite sau ești în criză de timp și nu te poți deplasa pentru a le achiziționa, poți alege anvelope noi din cele peste 60.000 de modele disponibile în stocul AUTO SOFT. În acest fel, scutești timp și rezolvi întreaga situație doar cu o singură comandă pentru vulcanizarea mobilă.

Program service mobil AUTO SOFT:

Luni – Vineri: 9:00 – 20:00

Sâmbată: 9:00 – 16:00

Duminică: închis

Pentru a solicita acest service auto mobil de la AUTO SOFT, ne poți contacta la numerele de telefon 0751.211.642 / 0755.098.443 sau pe adresa de email servicemobil@auto-soft.ro

Vulcanizarea mobilă AUTO SOFT poate fi solicitată în București la prețul de 180 de lei (TVA inclus). Pentru kilometri suplimentari se vor achita 2 lei/km (tur-retur) în limita maximă de 100 de km. În plus, la taxele de deplasare se adaugă costul montajului.

Adaugat in: Sfaturi auto