Service Mobil

Service Mobil AUTO SOFT

Pentru ca timpul tau si siguranta ta sunt cele mai importante, noi suntem pregatiti oricand iti putem fi de ajutor! Un service mobil AUTO SOFT este solutia ideala atunci cand ai nevoie de servicii de vulcanizare acasa, la birou, la sediul firmei sau oriunde te-ai afla.

O solicitare de vulcanizare mobila este modalitatea convenabila si usor accesibila pentru a evita timpul petrecut in service sau situatiile neplacute cauzate de problemele aparute in drum spre destinatiile tale. Prin aceasta metoda ai parte de vulcanizatori dedicati cu care vei stabili o relatie de prietenie si incredere care reduce stresul și timpul. Am echipat fiecare service mobil cu aparatura moderna, necesara pentru serviciile de montaj si echilibrare roti.

Venim cu service-ul mobil acasa sau oriunde doresti!

Colegii nostri de echipa sunt pregatiti sa vina in ajutorul tau oricand ai nevoie! Prin intermediul serviciilor oferite de vulcanizarea mobila poti beneficia de doua pachete personalizate care satisfac nevoile rotilor masinii tale:

  1. Pachet anvelopa: include demontat roata, demontat anvelopa existenta, montat anvelopa noua, plumbi, echilibrat roata, montat roata.
  2. Pachet roata: include demontat roata, plumbi, echilibrat roata, montat roata.

In plus, atunci cand soliciti vulcanizare mobila ai posibilitatea de a alege anvelope noi pentru masina ta din cele 60.000 de produse disponibile in stocul nostru, indiferent daca una sau mai multe dintre anvelopele masinii tale nu mai pot fi folosite sau esti in criza de timp si nu te poti deplasa pentru a le achizitiona. Pe scurt, scutesti timp si rezolvi intreaga situatie neplacuta doar cu o singura comanda pentru vulcanizare mobila!

Apeleaza cu incredere la servicii rapide, de cea mai buna calitate!

Datorita vastei experiente in domeniu, specialistii nostri vor efectua serviciile de care ai nevoie cu multa atentie, in timp util, pentru ca tu sa poti circula in siguranta si confort de fiecare data cand urci la volan.

Pentru a solicita service-ul mobil AUTO SOFT asteptam cu drag sa ne contactati la unul din numerele de telefon 0751.211.642 / 0755.098.443 sau pe adresa de email servicemobil@auto-soft.ro

Program service mobil AUTO SOFT

Luni – vineri:  9:00 – 18:00

Sambata:  9:00 – 14:00

Duminica: inchis

Tarife service mobil

Vulcanizarea mobila AUTO SOFT poate fi solicitata in Bucuresti la pretul de 180 de lei (TVA inclus). Pentru kilometri suplimentari se vor achita 1,5 lei/km (tur-retur) in limita maxima de 100 de km. In plus, se adauga costul montajului.

Serviciile oferite de vulcanizarea mobila se tarifeaza la pretul de service, afisate mai jos (pachet roata sau pachet anvelopa).

Lista preturi AUTOSOFT Service Mobil

In cazul montajului de anvelope pentru un numar de masini mai mare vei eficientiza costul deplasarii.

Pentru orice problema sau nevoie legata de roti, contacteaza-ne si pornim cu drag spre tine!