Politica de returnare

Dacă nu ești mulțumit de produsele achiziționate sau nu sunt conforme cu comanda făcută pe site-ul www.auto-soft.ro, poți face retur în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Dacă ai cumpărat produsele online, ai dreptul să te răzgândești în 14 zile, conform Articolului 9 – Dreptul de retragere - O.G. 34/2014.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu excepția cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art. 13 alin. (3) și la art. 14.
(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menționată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la:
a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii;
b) ziua în care consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul și care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare.

SC TIRES AND PARTS se angajează să îți returneze contravaloarea produselor în cont, în termen de 14 zile de la recepționarea returului.

Unde se pot returna produsele?

Serviciul de retur este disponibil atât pentru personele fizice, cât și pentru persoanele juridice și se poate realiza prin curier sau direct în service-urile noastre din București.

Prin curier:

• Prin curier la adresa: Depozitul Tires And Parts SRL, Bd. BASARABIA Nr. 256, HALA INDUSTRIALA FORJA CIOCANE, Bucuresti, cod poștal 030352, telefon 0748 010 091.

În service:

• Retur direct în service-urile din București: AUTO SOFT Băneasa, AUTO SOFT Militari, AUTO SOFT Fundeni, AUTO SOFT Dudești sau AUTO SOFT Titan.

Care sunt condițiile de retur?

Înainte de a returna produsele, te rugăm să ne transmiți un e-mail pe adresa comercial@auto-soft.ro cu datele din comandă (numele tău, numărul comenzii și adresa) pentru a putea urmări apoi starea returului.

Produsele comandate de pe www.auto-soft.ro pot fi returnate doar dacă sunt în starea lor originală, nu prezintă urme de montaj sau utilizare și vin însoțite de documentele primite la livrare, conform legii 249/2015.

Nu se acceptă returnarea pachetelor complete de anvelope și jante dacă au fost deja montate!

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise la adresa comercial@auto-soft.ro în care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor produse.

Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumpărate sau înlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Dacă nu putem înlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea produselor cumpărate.

Costurile de retur

Taxele pentru transportul produselor returnate sunt suportate de cumpărător, atât în cazul returului definitiv, cât și în cazul schimbului de produse.

Clientul este responsabil cu pregătirea returului și chemarea curierului.

Dacă s-au livrat alte produse decât cele comandate pe site-ul www.auto-soft.ro, atunci costul transportului va fi suportat de SC TIRES AND PARTS SRL.

Cum se rambursează suma aferentă returului?

Pentru a-ți putea transfera valoarea produselor returnate în cont trebuie să completezi formularul de retur cu un cont bancar valid.

Dacă ai plătit numerar sau prin Ordin de Plată produsele de pe www.auto-soft.ro vei primi banii în cont în termen de 14 zile de la recepționarea coletului. La plata comenzilor cu cardul, rambursarea poate dura între 3 și 30 zile, în funcție de banca emitentă a cardului.

Dacă te-ai hotărât să returnezi produsele în unul din service-urile AUTO SOFT vei putea primi pe loc contravaloarea returului în numerar, în limita plafonului maximal stabilit prin lege. Pentru persoanele juridice, plata se va putea realiza doar prin transfer bancar.

Descarcă Formularul de retur:

Formular de retur