Livrare comenzi

În acest moment, datorită volumului mare de expedieri ale curierilor, termenul de livrare al produselor poate suporta întârzieri. Totodată, echipele noastre de vânzări vor răspunde cu întârziere la solicitările primite la adresa de e-mail: livrari@auto-soft.ro

Ne pare rău pentru neplăceri și vă mulțumim pentru înțelegere.


Livrarea comenzilor AUTO SOFT

Costurile de livrare se calculează automat în partea de final a formularului de comanda, după completarea datelor necesare pentru livrare. Livrarea se face oriunde pe teritoriul României.

În formularul de comandă poți opta pentru următoarele modalități de livrare:

  • Livrare prin curier rapid

Costurile de livrare sunt detaliate în tabelele de mai jos

ANVELOPE și JANTE
Cantitate: cel puțin 4 bucăți mai puțin de 4 bucăți
Metoda de plată: Numerar / CARD CARD Rate Numerar / CARD / CARD Rate
Livrare în aria de acoperire curier 5 LEI/ buc. 10 LEI/ buc. 10 LEI/ buc.
Livrare în afara ariei de acoperire curier 20 LEI (km suplimentari) 10 LEI/ buc.
+
20 LEI (km suplimentari)
10 LEI/ buc.
+
20 LEI (km suplimentari)
  • Ridicare personală dintr-un punct de service AUTO SOFT din București

În acest caz livrarea este gratuită indiferent de valoarea comenzii și tipul de produs comandat. Cele cinci locații se regăsesc în link-ul: https://www.auto-soft.ro/puncte-de-lucru/

  • Ridicare personală din cel mai apropiat sediu curier

Ridică comanda din cel mai apropiat sediu curier și elimini costurile aferente kilometrilor suplimentari (dacă este cazul).

Timp de livrare

Timpul nostru mediu de livrare este de 24 ore de la primirea comenzilor.

Termenele de livrare pentru comenzile plasate online sau telefonic pentru produsele aflate pe stoc, în afară de zilele declarate sărbători legale, sunt următoarele:

Produsele comandate luni în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul aceleiași zile, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de marți.

Produsele comandate luni în intervalul orar 16.00-18.00 sau marți în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de marți, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de miercuri.

Produsele comandate marți în intervalul orar 16.00-18.00 sau miercuri în intervalul orar 09.00- 16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de miercuri, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de joi.

Produsele comandate miercuri în intervalul orar 16.00-18.00 sau joi în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de joi, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de vineri.

Produsele comandate joi în intervalul orar 16.00-18.00 sau vineri în intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de vineri, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de sâmbătă.

Produsele comandate vineri în intervalul orar 16.00-17.00 vor fi predate curierului până la sfârșitul zilei de luni, astfel încât să ajungă la tine în cursul zilei de marți.

Produsele comandate sâmbăta sau duminică, precum și cele comandate în zilele declarate sărbători legale, vor fi procesate și predate curierului până la sfârșitul primei zile lucrătoare, astfel încât să ajungă la tine în cursul celei de-a doua zi lucrătoare.

Întrebări utile referitoare la livrarea comenzilor tale

   • Cum pot vedea AWB-ul comenzii? Care este stadiul comenzii plasate online?

După ce comanda a fost confirmată și procesată, vei primi numărul de AWB pe e-mail și telefon. Verifica AICI statusul livrării comenzii tale.

   • Am întâmpinat o problema legată de livrarea produselor prin curier. Ce fac în continuare?

Te rugăm să ne contactezi telefonic la 0751.136.440

   • Cum modific numele sau alte detalii furnizate pentru factura comenzii?

Poți solicita schimbarea datelor de pe factură în momentul în care departamentul de vânzări te va contacta pentru confirmarea comenzii sau ne poți scrie noile date pe adresa de e-mail online@auto-soft.ro.

   • Cum pot modifica sau anula o comandă?

În cazul în care te-ai răzgândit sau dorești să schimbi/adaugi un produs te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa: online@auto-soft.ro sau la numărul de telefon 0751.136.440 (L-V: 09:00 – 17:00).