Vulcanizare Mobilă

Uită de cozi și de timp pierdut!

Poți programa Vulcanizarea Mobilă să îți facă schimbul de anvelope la tine în parcare sau la birou.

Dacă n-ai anvelopele de schimb la tine, Vulcanizarea Mobilă ți le poate aduce, fie că le comanzi de pe magazinul online AUTO SOFT, fie că le ai depozitate în Hotelul de Anvelope AUTO SOFT.

Rapid și simplu, oriunde și oricând, în București și Ilfov!

 

Vulcanizare Mobilă AUTO SOFT

Pentru că timpul tău și siguranța ta sunt cele mai importante, noi suntem pregățiți oricând îți putem fi de ajutor! Un service mobil AUTO SOFT este soluția ideală atunci când ai nevoie de servicii de vulcanizare acasă, la birou, la sediul firmei sau oriunde te-ai afla.

O solicitare de vulcanizare mobilă este modalitatea convenabilă și ușor accesibilă pentru a evita timpul petrecut în service sau situațiile neplăcute cauzate de problemele apărute în drum spre destinațiile tale. Prin această metodă ai parte de vulcanizatori dedicati cu care vei stabili o relație de prietenie și încredere care reduce stresul și timpul. Am echipat fiecare service mobil cu aparatură modernă, necesară pentru serviciile de montaj și echilibrare roți.

Venim cu service-ul mobil acasă sau oriunde dorești!

Colegii noștri de echipă sunt pregătiți să vină în ajutorul tău oricând ai nevoie! Prin intermediul serviciilor oferite de vulcanizarea mobilă poți beneficia de două pachete personalizate care satisfac nevoile roților mașinii tale:

  1. Pachet anvelopă: include demontat roată, demontat anvelopă existentă, montat anvelopă nouă, plumbi, echilibrat roată, montat roată.
  2. Pachet roată: include demontat roată, plumbi, echilibrat roată, montat roată.

În plus, atunci când soliciți vulcanizare mobilă ai posibilitatea de a alege anvelope noi pentru mașina ta din cele 60.000 de produse disponibile în stocul nostru, indiferent dacă una sau mai multe dintre anvelopele mașinii tale nu mai pot fi folosite sau ești în criză de timp și nu te poți deplasa pentru a le achiziționa. Pe scurt, scutești timp și rezolvi întreaga situație neplacută doar cu o singură comandă pentru vulcanizare mobilă!

Apelează cu încredere la servicii rapide, de cea mai bună calitate!

Datorită vastei experiențe în domeniu, specialiștii noștri vor efectua serviciile de care ai nevoie cu multă atenție, în timp util, pentru ca tu să poți circula în siguranță și confort de fiecare dată când urci la volan.

Pentru a solicita service-ul mobil AUTO SOFT, vă așteptam cu drag să ne contactați la unul din numerele de telefon 0751.211.642 / 0755.098.443 sau pe adresa de email servicemobil@auto-soft.ro

Tarife service mobil

Vulcanizarea mobilă AUTO SOFT poate fi solicitată în București la prețul de 220 de lei (TVA inclus). Pentru kilometri suplimentari se vor achita 2 lei/km (tur-retur) în limita maximă de 100 de km. În plus, se adaugă costul montajului.

Serviciile oferite de vulcanizarea mobilă se tarifează la prețul de service, afișate mai jos (pachet roată sau pachet anvelopă).

In cazul montajului de anvelope pentru un numar de masini mai mare vei eficientiza costul deplasarii.

Pentru orice problema sau nevoie legata de roti, contacteaza-ne si pornim cu drag spre tine!