Diagnosticare anvelope

SCANNER DIAGNOSTICARE ANVELOPE

Aparatul de diagnostic wireless detine o tehnologie unica de scanare si diagnosticare a diferitelor defecte ale rotilor masinii tale. Software-ul din micul aparat este un expert in digitalizarea si analizarea profilului laser al anvelopelor, fiind capabil sa interpreteze si sa analizeze defectele de uzura ale anvelopelor scanate, in doar cateva secunde. In raportul generat de scanner, vom afla daca anvelopele sunt prea uzate, daca masina are nevoie de geometrie sau de o aliniere a rotilor.

Scanarea, diagnosticarea si recomandarile noastre sunt GRATUITE

Masoara starea anvelopelor pe loc!

Este primul produs al generației sale care a utilizat tehnologia laser pentru a citi profilul unei anvelope dintr-un dispozitiv portabil. Scannerul realizează un diagnostic de aliniere și un diagnostic de uzură a benzii de rulare pe baza analizei profilului anvelopei. Software-ul din scanner creează un raport care descrie în mod obiectiv starea anvelopelor și acțiunile necesare care trebuie întreprinse.

De ce e unic pe piata?

Inainte de a incepe scanarea pneurilor, tehnicianul AUTO SOFT alege anvelopa care trebuie scanata. Scannerul poate diagnostica orice tip de roata fie ca vorbim de o masina de familie, camion cu 4 sau 6 roti sau un SUV etc.

Camera incorporata permite utilizatorului sa surprinda placa de inregistrare a vehiculului. Programul de recunoastere a caracterelor optice integreaza numarul placii de inregistrare direct in raport. Imaginea vehiculului este integrata in raportul clientilor, astfel incat nu exista nicio indoiala cu privire la ale caror anvelope au fost analizate.

Scannerul are un pachet inertial propriu, care te asigura ca nicio anvelopa nu este citita prost. Daca exista o eroare de miscare in timpul scanarii, vom detecta acest lucru si vom solicita o re-scanare.

Ce reprezinta raportul generat de scanner?

Software-ul primeste datele transmise de scannerul conectat la internet si produce un raport usor de inteles pentru toata lumea. Practic, raportul generat este punctul cel mai important din toata examinarea pentru ca afiseaza:

  • Numarul placii de inregistrare al masinii
  • Un rezumat al recomandarilor: inlocuirea anvelopelor, alinierea, rotirea anvelopelor
  • Se face un comentariu pentru fiecare anvelopa cu mai mult de 120 de coduri de stare
  • Impactul uzurii benzii de rulare asupra distantei de franare
  • Un cod de culoare „semafor” bazat pe uzura benzii de rulare pentru fiecare anvelopa

Achizitionarea unor anvelope sau jante noi inseamna un pic mai mult decat procesul cumpararii in sine.
Fiecare combinatie sofer-masina e unica si de aceea iti vom oferi toata asistenta noastra pentru a descoperi care este cea mai buna solutie pentru tine.
Si oricand ai o intrebare sau o problema legata de roti, poti sa te opresti la unul din service-urile noastre si sa ne intrebi. Iti vom raspunde la orice nelamurire.

Cand sa cumpar....
...o singura anvelopa?
Ai trei anvelope al caror profil este inca bun. In urma unui accident sau a utilizarii necorespunzatoare, a patra anvelopa este deteriorata.
In acest caz iti trebuie o anvelopa identica cu cele pe care le ai pe masina. In nici un caz nu optezi pentru o anvelopa cu indici de sarcina si de viteza diferiti de cea avuta initial.
...o pereche de anvelope?
Daca doua din anvelopele de pe masina au ajuns la un grad ridicat de uzura, sau daca au fost deteriorate in orice fel, poti sa le inlocuiesti fie cu anvelope identice cu cele initiale (situatie de preferat), fie cu o pereche de pneuri similare ca profil, avand indici de viteza si de sarcina identici cu cei initiali. Se recomanda ca anvelopele noi sa fie montate pe axul din spate.
!! !Daca tot ajungi la un service de roti, verifica si cauzele care au dus la o uzura prematura la cele doua anvelope. Este de preferat sa determini cauza si sa o elimini pentru a prelungi viata pneurilor nou-cumparate.
...un set de anvelope?
Cu siguranta, atunci cand cele vechi sunt uzate sau in pragul schimbarii de sezon.
Poti varia latimea sau chiar diametrul (in cazul din urma este necesara si achizitionarea unor jante cu diametrul noilor anvelope), indicii de viteza si sarcina (tine cont de specificatiile din talonul masinii), profilul sau anotimpul pentru care sunt destinate.
Iti recomandam sa alegi anvelopele in functie de stilul tau de a sofa, de distantele pe care vrei sa le parcurgi, de starea carosabilului pe care intentionezi sa mergi.

Anvelope de vara, de iarna sau allseason?
Cand alegi o anvelopa trebuie sa iei in considerare:

  • conditiile meteo, anotimpul
  • tipul carosabilului (asfalt, criblura, pamant)
  • rularea (km pe care estimezii sa ii parcurgeti intr-un anumit interval de timp)
  • investitia.