Indreptare jante

Suprafețele carosabile cu gropi și denivelări sunt inevitabile, iar efectele lor asupra mașinii se simt mai ales în sezonul rece. Noi te ajutăm să îndrepți jantele deformate în timpul iernii pentru ca tu să rulezi lin pe carosabil întreg sezonul cald.

Te așteptăm în Fundeni, Dudești, Băneasa, Militari, Titan!

Folosind doar utilaje performante, AUTO SOFT îți pune la dispoziție cei mai bine pregătiți experți în domeniu care vor efectua o îndreptare eficientă și calitativă a jantelor.

De ce se deformează jantele?

Gropile, bordurile sau denivelările pot provoca deformări pe muchia interioară sau exterioară a jantei, lucru care duce la scăpări de presiune, uzura neuniformă a anvelopelor, vibrații la viteze mari sau la probleme de aliniere a roților.

În plus, atunci când o jantă este deformată, vibrațiile nu se simt neapărat în volan, ci în articulațiile mașinii, uzându-le prematur. Folosirea continuă a unei roți cu janta deformată va duce, în mod cert, la scurtarea duratei de viață a anvelopei.

În aceste condiții, roțile mașinii sunt puse la încercare, însă ansamblul jantă-anvelopă trebuie să se invartă perfect rotund pentru ca singurele șocuri care pot interveni să fie cele de pe carosabil.

Majoritatea situațiilor de acest tip pot fi soluționate cu ajutorul serviciului de îndreptare jante într-un timp scurt.

Procesul de îndreptare al jantelor

 

Aparatura de specialitate folosită în punctele de lucru AUTO SOFT fac posibilă îndreptarea jantelor din aliaj și roluirea jantelor din oțel. Măsurarea automată a deformărilor asigură rezultate precise.

La AUTO SOFT strângem toate prezoanele disponibile pe jantă în aparatul de îndreptat pentru ca astfel acuratețea îndreptării crește.

În urma unui impact în care se produce denivelarea jantei, roata se dezechilibrează. De aceea, procesul de îndreptat este urmat de echilibrarea roților. După procesul de îndreptare al jantelor și echilibrare, roțile vor fi gata de montat pe mașină pentru ca tu să rulezi din nou lin pe carosabil.

Dacă simți vibrații în volan sau ești constient că în ultima perioadă ai condus pe drumuri cu probleme, cere ajutorul unui specialist AUTO SOFT pentru a remedia problema imediat!

La AUTO SOFT găsești mixul ideal între experientă și echipament de ultimă generație care asigură mereu cele mai bune rezultate posibile prin măsurători meticuloase, exacte și, nu în ultimul rand, prin pregătire tehnică de specialitate.