Indreptare jante

Suprafetele carosabile cu gropi si denivelari sunt inevitabile, iar efectele lor asupra masinii se simt mai ales in sezonul rece. Noi te ajutam sa indrepti jantele deformate in timpul iernii pentru ca tu sa rulezi lin pe carosabil intreg sezonul cald.

Te asteptam in Fundeni, Dudesti, Baneasa, Militari, Titan!

Folosind doar utilaje performante, AUTO SOFT iti pune la dispozitie cei mai bine pregatiti experti in domeniu care vor efectua o indreptarea eficienta si calitativa a jantelor.

De ce se deformeaza jantele?

Gropile, bordurile sau denivelarile pot provoca deformari pe muchia interioara sau exterioara a jantei, lucru care duce la scapari de presiune, uzura neuniforma a anvelopelor, vibratii la viteze mari sau la probleme de aliniere a rotilor.

In plus, atunci cand o janta este deformata, vibratiile nu se simt neaparat in volan, ci in articulatiile masini, uzandu-le prematur. Folosirea continua a unei roti cu janta deformata va duce, in mod cert, la scurtarea duratei de viata a anvelopei.

In aceste conditii, rotile masinii sunt puse la incercare, insa ansamblul janta-anvelopa trebuie sa se invarta perfect rotund pentru ca singurele socuri care pot interveni sa fie cele de pe carosabil.

Majoritatea situatiilor de acest tip pot fi solutionate cu ajutorului serviciului de indreptare jante intr-un timp scurt.

Procesul de indreptare al jantelor

Aparatura de specialitate folosita in punctele de lucru AUTO SOFT fac posibila indreptarea jantelor din aliaj si roluirea jantelor din otel. Masurarea automata a deformarilor asigura rezultate precise.

La AUTO SOFT strangem toate prezoanele disponibile pe janta in aparatul de indreptat pentru ca astfel acuratetea indreptarii creste.

In urma unui impact in care se produce denivelarea jantei, roata se dezechilibreaza. De aceea, procesul de indreptat este urmat de echilibrarea rotilor. Dupa procesul de indreptare al jantelor si echilibrare, rotile vor fi gata de montat pe masina pentru ca tu sa rulezi din nou lin pe carosabil.

Daca simti vibratii in volan sau esti constient ca in ultima perioada ai condus pe drumuri cu probleme, cere ajutorul unui specialist AUTO SOFT pentru a remedia problema imediat!

La AUTO SOFT gasesti mixul ideal intre experienta si echipament de ultima generatie care asigura mereu cele mai bune rezultate posibile prin masuratori meticuloase, exacte si, nu in ultimul rand, prin pregatire tehnica de specialitate.