Hotel anvelope

Pentru a putea respecta măsurile de prevenție, vă rugăm să folosiți serviciul de programări disponibil mai jos:

* Camp Obligatoriu

 • Rotile vor fi transferate la AUTO SOFT in ziua in care veti fi programat.
 • Veti fi contactat in intervalul orar: Luni-Vineri 9:00-18:00.
 • Cererile trimise in afara programului de lucru vor fi prelucrate in urmatoarea zi lucratoare.
 • Programarea la montaj se va face de comun acord in momentul apelului.

Hotel anvelope

Scapa de grija spatiului de depozitare pentru anvelopele masinii tale la trecerea dintre sezoane! La AUTO SOFT gasesti cele mai bune conditii de depozitare pentru anvelope sau anvelope cu jante.

Anvelopele au in compozitie diferite tipuri de materiale si compusi din cauciuc ale caror proprietati evolueaza in functie de conditiile de utilizare si, nu in ultimul rand, de depozitare. Cea mai comuna problema care apare in urma unei depozitari incorecte este pierderea flexibilitatii si uzarea prematura a materialului cauzate de factorii externi, dar si de interior, cum ar fi umezeala.

Hotelul de anvelope AUTO SOFT. Depozitare fara griji!

Stocarea corecta a anvelopelor in extra sezon, atunci cand nu mai sunt in uz, este cel mai important aspect pentru a te bucura in sezonul urmator de aceeasi performanta si de o durata de viata vizibil prelungita.

Hotel anvelope

Hotelul de anvelope AUTO SOFT este acoperit, inchis, iar anvelopele sunt asezate in stivuri verticale, la o distanta optima de sol si nu exista nicio greutate pe acestea. Depozitarea pe verticala impiedica deformarea lor si reduce pierderea de presiune. In cazul anvelopelor cu janta, stocarea in hotelul de anvelope se face in pozitie culcata. In plus, suprafata din hotelul de anvelope pe care sunt depozitate stivurile cu anvelope nu este reflectorizata si, implicit, nu absoarbe caldura. Astfel, anvelopele si jantele sunt ferite de orice factor care ar putea contribui la imbatranirea lor pentru ca tu sa le poti recupera in perfecta stare oricand ai nevoie de ele.

AUTO SOFT recomanda montarea anvelopelor de iarna in octombrie si montarea anvelopelor de vara in aprilie (in functie de starea vremii la momentul respectiv). Specialistii recomanda ultizarea a doua seturi de jante, cate un set pentru fiecare sezon.

Un hotel de anvelope iti ofera:

 • Depozitarea lor intr-un mediu optim, inchis si acoperit, bine ventilat. Aerul trebuie sa circule pe toate laturile anvelopei si ale jantelor.
 • Pastrarea anvelopelor in siguranta, ferite de soare, vant, ploi, umezeala sau substante chimice.
 • Economie de spatiu. Indiferent de diametru, anvelopele si jantele ocupa foarte mult spatiu. In plus, mediul necesar pentru depozitarea lor este cu mult mai greu de creat acasa, in garaj sau in depozit. Un hotel de anvelope este cea mai la indemana solutie.

Serviciul de hotel anvelope include:

 • Programare prioritara la montaj
 • Masurarea adancimii canelurilor
 • Verificarea benzii de rulare
 • Inspectie vizuala carcasa anvelopa
 • Verificarea presiunii pentru anvelopele cu janta
 • Constatare vizuala stare jante
 • Emitere contract de depozitare si aplicare etichete de identificare
 • Transportul din punctul de service catre hotelul de anvelope la primirea in gestiune
 • Transportul din hotelul de anvelope catre punctul de service in momentul solicitarii predarii

Aceste servicii adiacente hotelului de anvelope asigura transparenta, iar raportul intocmit in urma analizei anvelopelor si jantelor te ajuta sa monitorizezi starea acestora si nivelul de siguranta pe care il poate aduce setul de anvelope dupa trecerea sezonului in care nu sunt utilizate.

Tarife depozitare anvelope AUTO SOFT:

Diametru 12” – 16”: 25 lei/luna set anvelope; 30 lei/luna set complet anvelope + jante

Diametru 17” – 24”: 30 lei/luna set anvelope; 35 lei/luna set complet anvelope + jante

O depozitare a anvelopelor si jantelor corecta inseamna grija pentru masina ta!

Platesti la inceput contravaloarea a patru luni de depozitare in hotelul de anvelope, iar restul la ridicarea setului. Ridicarea anvelopelor se face cu o programare telefonica cu 24 de ore inainte. De asemenea, se poate solicita transferul din hotelul de anvelope in punctul de service in care doresc sa fie montate ulterior anvelopele. In plus, depozitarea in hotelul de anvelope AUTO SOFT iti aduce programare prioritara la montarea anvelopelor de sezon.