Hotel anvelope

* Camp Obligatoriu

 • Rotile vor fi transferate la AUTO SOFT in ziua in care veti fi programat.
 • Veti fi contactat in intervalul orar: Luni-Vineri 9:00-18:00.
 • Cererile trimise in afara programului de lucru vor fi prelucrate in urmatoarea zi lucratoare.
 • Programarea la montaj se va face de comun acord in momentul apelului.

Hotel anvelope

Scapă de grija spațiului de depozitare pentru anvelopele mașinii tale la trecerea dintre sezoane! La AUTO SOFT găsești cele mai bune condiții de depozitare pentru anvelope sau anvelope cu jante.

Anvelopele au în compoziție diferite tipuri de materiale și compuși din cauciuc ale căror proprietăți evoluează în funcție de condițiile de utilizare și, nu în ultimul rând, de depozitare. Cea mai comună problemă care apare în urma unei depozitări incorecte este pierderea flexibilității și uzarea prematură a materialului cauzate de factorii externi, dar și de interior, cum ar fi umezeala.

Hotelul de anvelope AUTO SOFT. Depozitare fără griji!

Stocarea corectă a anvelopelor în extra sezon, atunci când nu mai sunt in uz, este cel mai important aspect pentru a te bucura în sezonul următor de aceeași performanță și de o durată de viață vizibil prelungită.

Hotel anvelope

Hotelul de anvelope AUTO SOFT este acoperit, închis, iar anvelopele sunt așezate în stivuri verticale, la o distanță optimă de sol și nu există nicio greutate pe acestea. Depozitarea pe verticală împiedică deformarea lor și reduce pierderea de presiune. În cazul anvelopelor cu jantă, stocarea în hotelul de anvelope se face în poziție culcată. În plus, suprafața din hotelul de anvelope pe care sunt depozitate stivurile cu anvelope nu este reflectorizantă și, implicit, nu absoarbe caldura. Astfel, anvelopele și jantele sunt ferite de orice factor care ar putea contribui la îmbătrânirea lor pentru ca tu să le poți recupera în perfectă stare oricând ai nevoie de ele.

AUTO SOFT recomandă montarea anvelopelor de iarnă în octombrie și montarea anvelopelor de vară în aprilie (în funcție de starea vremii la momentul respectiv). Specialiștii recomandă ultizarea a doua seturi de jante, câte un set pentru fiecare sezon.

Un hotel de anvelope îți oferă:

 • Depozitarea lor într-un mediu optim, închis și acoperit, bine ventilat. Aerul trebuie să circule pe toate laturile anvelopei și ale jantelor.
 • Păstrarea anvelopelor în siguranță, ferite de soare, vânt, ploi, umezeală sau substanțe chimice.
 • Economie de spațiu. Indiferent de diametru, anvelopele și jantele ocupă foarte mult spațiu. În plus, mediul necesar pentru depozitarea lor este cu mult mai greu de creat acasă, în garaj sau în depozit. Un hotel de anvelope este cea mai la îndemână soluție.

Serviciul de hotel anvelope include:

 • Programare prioritară la montaj
 • Măsurarea adâncimii canelurilor
 • Verificarea benzii de rulare
 • Inspecție vizuală carcasă anvelopă
 • Verificarea presiunii pentru anvelopele cu jantă
 • Constatare vizuală stare jante
 • Emitere contract de depozitare și aplicare etichete de identificare
 • Transportul din punctul de service către hotelul de anvelope la primirea în gestiune
 • Transportul din hotelul de anvelope către punctul de service în momentul solicitării predării

Aceste servicii adiacente hotelului de anvelope asigură transparență, iar raportul întocmit în urma analizei anvelopelor și jantelor te ajută să monitorizezi starea acestora și nivelul de siguranță pe care îl poate aduce setul de anvelope după trecerea sezonului în care nu sunt utilizate.

Tarife depozitare anvelope AUTO SOFT:

Diametru 12” – 16”: 35 lei/lună set anvelope; 40 lei/lună set complet anvelope + jante

Diametru 17” – 24”: 40 lei/lună set anvelope; 45 lei/lună set complet anvelope + jante

O depozitare corectă a anvelopelor și jantelor înseamnă grijă pentru mașina ta!

Plătești la început contravaloarea a patru luni de depozitare în hotelul de anvelope, iar restul la ridicarea setului. Ridicarea anvelopelor se face cu o programare telefonică cu 24 de ore înainte. De asemenea, se poate solicita transferul din hotelul de anvelope în punctul de service în care doresc sa fie montate ulterior anvelopele. În plus, depozitarea în hotelul de anvelope AUTO SOFT îți aduce programare prioritară la montarea anvelopelor de sezon.