Cine suntem

Despre AUTO SOFT

AUTO SOFT oferă una dintre cele mai variate și mai complete oferte de anvelope, jante și accesorii auto de pe piață din România. Încă de la începuturile companiei ne-am bazat pe 4 principii care ne ghidează activitatea zi de zi: marfă de cea mai bună calitate, prețuri cât mai mici (preferăm o viteză de rotație a stocurilor ridicată, obținută prin practicarea unor adaosuri comerciale scăzute), colaborare reciproc avantajoasă și servicii cât mai rapide.

Scopul nostru este să oferim cele mai bune soluții de rulare pentru orice tip de autoturism, indiferent de stilul de condus, kilometri de rulaj estimați, anotimp și, nu în ultimul rând, preț. Personalul nostru vă sta la dispoziție pentru a vă ajuta atât în alegerea anvelopelor și jantelor, cât și în ceea ce privește serviciile aferente. Părerea clientului este baza cu ajutorul căreia facem totul pentru a evolua și a ne îmbunătăți constant performanțele.

Am echipat fiecare service de roți cu aparatură de ultimă generație pe care o schimbăm periodic pentru că ținem mereu pasul cu evoluția tehnologică. La fiecare punct de lucru te vor întâmpină profesioniști, experți pregătiți în acest domeniu prin cursuri de specializare, lucru care reduce timpul necesar executării serviciilor.

Ce oferim?

Expertiză, produse variate și servicii de calitate.

  • Vânzări en-detail

Pentru că ne dorim să satisfacem nevoile fiecărui client, produsele comercializate de noi pot fi achiziționate atât de pe site, cât și din punctele noastre de service, la aceleași prețuri.

  • Service

În prezent, AUTO SOFT dispune de 5 puncte de service în București unde puteți beneficia de serviciul de montare roti și celelalte servicii aferente realizate de o echipă calificată, pregătită să intervină în orice situație cu mult profesionalism.

Detalii puncte de lucru: https://www.auto-soft.ro/puncte-de-lucru/

Misiunea Auto Soft

Prin expertiză, profesionalism și tehnologie de ultimă generație, AUTO SOFT înglobează pasiunea unei echipe specializate în sisteme de rulare auto pentru care satisfacția clientului este mereu pe primul loc. Noi credem că evoluția continuă a companiei se reflectă în calitatea serviciilor oferite, de aceea misiunea noastră este să ne dezvoltăm în linie dreaptă cu tehnologia și să asigurăm clienților noștri o adevărată experiență prin fiecare serviciu oferit.