Igienizarea sistemului de aer condiționat

Serviciul de igienizare cu Ozon pentru sistemul de aer condiționat

Poți beneficia de noul serviciu de igienizare destinat aerului condiționat la oricare dintre service-urile AUTO SOFT, fără să ai nevoie de programare prealabilă. Datorită aparaturii extrem de moderne și a echipei profesioniste, serviciul de curățare și decontaminare durează putin timp, astfel încât într-un timp extrem de scurt mașina ta va fi complet igienizată.

Serviciul de igienizare este necesar atunci când dorim să scăpăm de impuritățile acumulate de-a lungul timpului în vehicul, în urma folosirii aerului condiționat, dar și pentru a elimina mirosurile neplăcute.

Ce este ozonul?

Ozonul este un puternic antibacterian folosit pentru a igieniza interiorul vehiculului, fiind de 3000 de ori mai puternic decât clorul, astfel încât acționează mult mai agresiv împotriva bacteriilor, lăsând zona complet curată și sterilizată

Serviciul de igienizare utilizează ozonul care elimină mirosurile neplacute, fungii, bacteriile și virusurile.

Cum se folosește?

Aparatura profesională este special creată pentru a identifica locurile afectate de murdărie și praf, astfel încât să le poată curăța în profunzime. Pe lângă pericolul de contaminare cu diferite boli, microorganismele prezente în sistemul de aer condiționat sunt principala cauză a mirosurilor neplacute.

Ozonul, un oxidant foarte puternic, elimină toate resturile din interiorul mașinii. Ozonatorul MX4000 ionizează aerul atmosferic și elimină eficient umezeala acumulată în principal în podele și în vaporizatorul aerului condiționat.

  • Ozonul este unul dintre cei mai eficienți dezinfectanți cunoscuți.
  • Acest dispozitiv, prin ionizarea aerului, produce Ozon (O3) - un gaz cu putere mare de oxidare.
  • Efectul bactericid al ozonului este de aprox. 50 de ori mai eficient și de 3000 ori mai rapid decât cel al clorului.
  • Ozonul este capabil să degradeze și să elimine elemente poluante sau nocive.
  • Distruge bacterii, viruși, acarieni, insecte, spori, mucegai, substanțe chimice dăunătoare, precum și fum și mirosuri neplăcute.
  • Este un mod natural de a înlătura impuritățile care se acumulează în aerul unui sistem A / C.