Swipe to the left

februarie 2019

Cum îți protejezi corect anvelopele. Unde și când să verifici anvelopele?

Autor: AUTO SOFT 25 februarie 2019 3133 Vizualizari Niciun comentariu

Importanța anvelopelor este incontestabilă când vine vorba de performanța mașinii. De aceea, îngrijirea și întreținerea corectă a anvelopelor este esențială pentru a obține mereu maximum de performanță atât din anvelopele alese, cât și din mașină.

Anvelopele sunt văzute, de cele mai multe ori, ca o parte de sacrificiu a unei mașini deși ele se deteriorează în timp din cauza utilizărilor multiple, ba chiar și a nefolosirii lor pentru prea mult timp. De fapt, chiar dacă anvelopele nu au fost folosite prea des este recomandat ca anvelopele să fie schimbate o dată la 5 ani pentru a preveni deteriorarea bruscă a cauciucului.

Sarea, zăpada, gheața, murdăria, praful de frână, ozonul și aerul degradează în timp anvelopele. A avea grijă de anvelopele mașinii ar trebui să fie o prioritate, deoarece acea bucățică de cauciuc ajută mașina să ruleze în cele mai bune condiții, în siguranță și confort, pe orice tip de drum

Evaluarea problemei auto în funcție de fumul de eșapament

Autor: AUTO SOFT 15 februarie 2019 24069 Vizualizari 1 comment

Chiar dacă, de cele mai multe ori, șoferii aleg să ignore fumul de eșapament, trebuie să știm că acesta indică faptul că mașina are anumite defecțiuni. Astfel de situații pot interveni în momente neașteptate și trebuie să apelați la un mecanic profesionist, cât mai repede. O astfel de problemă se poate rezolva rapid în service-urile auto din București, acesta fiind un oraș aglomerat, unde poluarea poate avea efecte majore.

Ce trebuie să luăm în considerare când echipăm mașina cu jante din aliaj?

Autor: AUTO SOFT 5 februarie 2019 25992 Vizualizari 1 comment

Orice șofer pasionat își îmbunătățește autovehiculul în mod regulat. În majoritatea cazurilor, jantele mașinii sunt primele care trec printr-o serie schimbări. Indiferent că vorbim de jante din aliaj sau jante de oțel, acestea trebuie să respecte anumite cerințe, în funcție de mașină, astfel încât să ofere un plus de siguranță și de estetică vehiculului.

Spre deosebire de jantele auto de oțel, jantele din aliaj sunt mai ușoare și oferă o ventilare mai bună a sistemului de frânare, ceea ce le ajută să câștige în popularitate printre șoferi.