Swipe to the left

martie 2019

Totul despre amenzile auto

Autor: AUTO SOFT 29 martie 2019 2930 Vizualizari Niciun comentariu

O parte dintre cei care au permis de conducere, s-au confruntat, măcar o dată, cu obligativitatea de a plăti o amendă de circulație. Autosoft vă prezintă răspunsul la principalele întrebări referitoare la amenzile de circulație.

Ce se întâmplă dacă nu faceți plata amenzii de circulație?

În cazul în care ați fost surprins în trafic și amendat de un agent (de poliție) constatator, procesul-verbal de constatare a contravenției va fi încheiat, iar dumneavoastră aveți la dispoziție 48 de ore pentru a plăti jumătate din cuantumul amenzii. Dacă a trecut acest termen fără să fi plătit, atunci veți achita întregul preț.

Top 10 cele mai rezistente mașini de-a lungul timpului

Autor: AUTO SOFT 19 martie 2019 16717 Vizualizari 1 comment

În cazul în care v-ați întrebat care sunt mașinile care au rezistat vreme de mulți ani de zile în topul celor mai rezistente autoturisme, ne-am gândit să întocmim un Top 10 al mașinilor care se încadrează în această categorie.

Pentru a consulta o echipă de specialiști, gata să vă ofere servicii de reparație și de mentenantă pentru mașina dumneavoastră, atunci trebuie să consultați website-ul Auto Soft.

Cum se reglează geometria roților?

Autor: AUTO SOFT 13 martie 2019 16375 Vizualizari Niciun comentariu

Geometria roților este de o importanță deosebită, mai ales atunci când vine vorba despre siguranța dumneavoastră și a pasagerilor care vă însoțesc. În ceea ce privește anvelopele, durata de viață a acestora poate fi prelungită în cazul în care reglarea geometriei roților se realizează corespunzător, fiind evitată, în acest mod, uzura accelerată.