Swipe to the left

ianuarie 2020

5 mașini perfecte pentru familii cu copii

Autor: AUTO SOFT 21 ianuarie 2020 4103 Vizualizari Niciun comentariu

Alegerea unei mașini pentru familii cu copii nu este o misiune ușoară. Deși segmentul este bine acoperit de producătorii importanți, găsirea echilibrului între spațiul oferit, confortul la drum lung și performanțele pe șosea este greu de realizat. Cu bugetul potrivit însă, se poate alege compromisul care să mulțumească și șoferul, dar și copiii de pe bancheta din spate.

Monovolumele din zilele noastre nu mai sunt mașinile la care designul a fost sacrificat pentru un spațiu interior generos și pot oferi suficiente motive să fie conduse zilnic pe drumul dintre casă și școală. Un SUV poate fi suficient de varsatil și pe serpentinele înzăpezite spre pârtia de ski, dar și în oraș, cu un cărucior și 2 ghiozdane. Sedanul potrivit oferă același confort și în drum spre birou, dar și la serbarea celor mici. Ofertele fiecărei clase sunt tentante, iar alegerile noastre încearcă să evidențieze modelele reprezentative, care pot aduce cele mai multe satisfacții unei familii cu copii.

Despre Ford Focus, una dintre cele mai vândute mașini din România

Autor: AUTO SOFT 7 ianuarie 2020 2636 Vizualizari Niciun comentariu

Ajuns la a patra generație, Focus a adus din nou în prin plan marca Ford, cu o mașină ce transmite un aer fresh și mai sportiv, păstrând atuurile care au făcut-o atât de populară.

Noul Ford Focus rămâne același hatchback cu o parte frontală sportivă și un plafon coborât către partea din spate. Liniile de pe capotă și design-ul bării frontale îi dau un aer modern, agresiv, lucru care este întărit și de noile faruri, mari și delimitate de unghiuri ascuțite.

Anvelope de iarnă Michelin: Michelin Alpin 6

Autor: AUTO SOFT 6 ianuarie 2020 1912 Vizualizari Niciun comentariu

Cel mai mare producător european de anvelope, Michelin, inovează permanent, reușind să stabilească noi standarde de siguranță și manevrabilitate. Pentru că iarna aproape că s-a instalat în România, atenția șoferilor s-a mutat pe cauciucurile pentru sezonul rece.

Lansată în ultima parte a anului trecut, anvelopa Michelin Alpin 6 a introdus o serie de elemente noi, care îi asigură performanțe ridicate și o durată mare de exploatare.