Swipe to the left

noiembrie 2017

Cum sa conduci in siguranta intreg sezonul rece

Autor: 13 noiembrie 2017 5414 Vizualizari Niciun comentariu

Alege anvelopele potrivite

Sezonul rece poate fi daunator pentru masini, de aceea este important pentru tine ca sofer sa fii pregatit din timp pentru cele mai grele conditii de drum. Temperatura in scadere este primul semn ca trebuie sa incepi sa iti pregatesti masina pentru iarna, iar sfarsitul lunii octombrie, inceputul lunii noiembrie sunt momentele propice sa faci demersuri in acest sens printr-o inspectie amanuntita la un service auto si nu numai.

Ce influenteaza degradarea anvelopelor?

Autor: 13 noiembrie 2017 5358 Vizualizari Niciun comentariu

Anvelopele sunt singurul punct de contact pe care masina il are cu suprafata carosabila, de aceea este vital sa te asiguri constant ca ele ruleaza la o performanta maxima deoarece, de-a lungul timpului, factorii externi contribuie inevitabil la degradarea lor. Insa stiai ca doua anvelope produse in doi ani diferiti pot avea aceleasi performante?

Cum intretii o janta de aliaj

Autor: 13 noiembrie 2017 4829 Vizualizari Niciun comentariu

Jantele sunt mereu expuse factorilor externi care pot duce in timp la degradarea lor. Praful de frana, pietrele, noroiul sau sarurile de pe carosabil dauneaza constant, de aceea este foarte importanta intretinerea lor.

5 sfaturi pentru intretinerea anvelopelor

Autor: 13 noiembrie 2017 6144 Vizualizari Niciun comentariu

O anvelopa intretinuta corect inseamna performanta de durata, siguranta pe carosabil si confort atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Insa pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa acorzi o importanta deosebita anumitor aspecte atunci cand vine vorba de anvelopele vehiculului tau