Anvelope Goodyear EfficientGrip Performance 2

Goodyear EfficientGrip Performance 2 este o anvelopa de vara conceputa pentru vehicule de inalta performanta, cum ar fi masinile sport si super sport. Inlocuind performanta EfficientGrip, aceasta anvelopa a fost proiectata cu caracteristici noi si exclusive care ii permit sa aiba un kilometraj mai mare cu 20%

✅ Tehnologia Mileage Plus

Nivelul ridicat de elasticitate si flexibilitate a suprafetei de rulare asigura o uzura mai mica a anvelopei cauzata de conditiile de drum dure intr-un interval vast de temperaturi, fara compromisuri in ceea ce priveste performanta pe carosabilul umed si uscat.

✅ Tehnologia de franare pe umed

Aceasta anvelopa ofera o distanta de franare mai scurta pe drumurile umede si uscate, fara a compromite performanta, iar nervurile mai mari din centru asigura o manevrabilitate excelenta si un control lin al vehiculului.

✅ Stabilitate crescuta

Stabilitatea sporita este obtinuta prin plasarea nervurilor mai mari in centrul benzii de rulare pentru a asigura o rigiditate mai mare.

S-a dovedit ca EfficientGrip Performance 2 dureaza cu 20% mai mult, atunci cand a fost testat in mod impartial de TUV SUD Product Service GmbH in noiembrie 2019. Acest test arata ca Efficientgrip Performance 2 ofera echivalentul unui kilometraj suplimentar cu 11.000 km mai mare.

Tabel Lista

Ordoneaza

Tabel Lista

Ordoneaza