Anvelope HANKOOK Kinergy Eco 2 K435

Hankook Kinergy Eco 2 K435 este cea mai buna alegere pentru soferii de masini compacte si mijlocii, care doresc sa protejeze mediul inconjurator. Acesta este succesorul modelului Hankook Kinergy Eco 425 care a fost foarte bine primit de pasionatii de automobile si a obtinut rezultate foarte bune la testele intocmite de organizatii auto independente. Mentinand performanta excelenta a predecesorului sau, inginerii si designerii Hankook au creat Hankook Kinergy Eco 2 K435.

De ce este Hankook Kinergy Eco 2 K435 alegerea ideala pentru anotimpul acesta?

Blocuri late ale benzii de rulare — forma moderna a benzii de rulare si latimea adecvata a componentelor anvelopei ofera protectie impotriva acvaplanarii.

Banda de rulare asimetrica — impartita in doua parti asigura o buna aderenta pe toate suprafetele si in toate conditiile meteorologice.

Amestec imbunatatit de cauciuc - ofera o distanta de franare mai scurta atunci cand conduceti pe suprafete umed, mentinand in acelasi timp durabilitatea excelenta.

Caneluri late — caneluri alungite au spatiu suplimentar, care nu are un impact negativ asupra prizei, dar care evacueaza apa mai eficient.

Incizii inovatoare pe placutele de rulare — indeparteaza apa in doua directii simultan.

Structura benzii de rulare — sistemul de incizii si placute este conceput pentru a reduce zgomotul generat de anvelopa.

✅ Ecologic si economic — rezistenta scazuta la rulare reduce consumul de combustibil, contribuind la economiile utilizatorului si la reducerea emisiilor de evacuare.

Tabel Lista

Ordoneaza

Tabel Lista

Ordoneaza