Anvelope LAUFENN S Fit Eq+ Lk01

Laufenn S Fit EQ+ este un model de anvelopa produs de Laufenn. Laufenn este cunoscuta pentru ca ofera optiuni de anvelope accesibile, fara a compromite performanta si calitatea. S Fit EQ+ este o anvelopa de vara conceputa pentru autoturisme si isi propune sa ofere un echilibru intre confort, performata si accesibilitate.

✅ Designul benzii de rulare: Anvelopa are un model simetric al benzii de rulare, cu o nervura centrala solida si caneluri circumferentiale largi. Acest design promoveaza o stabilitate sporita, o manevrabilitate precisa si o tractiune imbunatatita atat pe suprafete umede, cat si pe cele uscate.

✅ Tractiune pe suprafete umede: santurile circumferentiale largi si numeroasele santuri laterale ajuta la evacuarea apei din zona de contact a anvelopei, reducand riscul de hidroplanare si imbunatatind tractiunea pe suprafete umede.

✅ Performanta pe suprafete uscate: nervura centrala solida imbunatateste stabilitatea si raspunsul la directie, oferind un control si o manevrabilitate mai bune pe drumuri uscate. Constructia generala a anvelopei este menita sa ofere performanta receptiva si sportiva.

✅ Confort: Anvelopa este conceputa pentru a oferi o calatorie confortabila, reducand la minimum zgomotul si vibratiile de pe drum. Modelul benzii de rulare si constructia peretilor laterali contribuie la o experienta de condus lina si silentioasa.

✅ Dimensiuni si dotari: Laufenn S Fit EQ+ este disponibil intr-o gama de dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor masini de pasageri. Este esential sa alegeti dimensiunea potrivita a anvelopei recomandate pentru vehiculul dumneavoastra.

✅ Accesibilitate: anvelopele Laufenn, inclusiv S Fit EQ+, sunt cunoscute pentru preturile lor competitive in comparatie cu marcile de anvelope premium. Ele sunt o optiune perfecta pentru orice buget, fara a compromite calitatea sau performanta.

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 1 din 2

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 1 din 2