Anvelope NEXEN Nblue 4 Season

Anvelopele all season sunt menite sa ofere o performanta echilibrata pe tot parcursul anului, eliminand nevoia de a comuta intre anvelopele de vara si cele de iarna in regiunile cu modele meteorologice moderate.

NEXEN Nblue 4 Season este un model de anvelope produs de NEXEN Tire, producator de anvelope din Coreea de Sud. Nblue 4 Season este o anvelopa all season conceputa pentru a functiona bine in diferite conditii meteorologice, inclusiv in conditii de iarna uscata, umeda si usoara.

✅ Anvelopa este proiectata pentru a face fata diferitelor conditii de drum, de la drumuri uscate vara pana la conditii umede si namoloase primavara si toamna, precum si condusul usor de iarna.

✅ Modelul benzii de rulare al anvelopei este conceput pentru a oferi o tractiune buna atat pe suprafetele umede, cat si pe cele uscate, cu canale si caneluri pentru a dispersa apa si namolul, reducand riscul de hidroplanare.

✅ Anvelopele all season NEXEN Nblue 4 Season sunt construite pentru a oferi o viata buna a benzii de rulare, oferind un echilibru rezonabil intre performanta si durabilitate.

✅ Anvelopele all season NEXEN Nblue 4 Season ofera  o calatorie confortabila, reducand la minimum zgomotul si vibratiile de pe drum.

Tabel Lista

Ordoneaza

Tabel Lista

Ordoneaza