Anvelope de vara Pirelli Cinturato P7c2

Conceputa pentru a fi montat pe autoturisme, anvelope de vara Pirelli Cinturato P7 C2, inlocuieste anvelopa de vara Cinturato P7 Blue ca anvelopa Premium Summer Touring

Cinturato P7 C2 are un model asimetric al benzii de rulare si pune un accent puternic pe longevitate (kilometraj si rezistenta la rulare) si performanta pe teren umed.

Compania Pirelli sustine ca cele mai recente imbunatatiri tehnologice ale designului benzii de rulare si ale materialelor compuse ofera ameliorari ale consumului de combustibil (profil mai plat pentru o rezistenta mai buna la rulare), distantelor de franare (design inovator al tesiturii) si emisiilor de zgomot (secventa de pas crescuta pentru confort acustic).

Pirelli Cinturato P7 C2 este echipat ca echipament original de catre producatori de vehicule precum BMW, Mercedes, Jaguar, Audi, Alfa Romeo si multe altele. Acest model poate fi potrivit ca echipament original pentru un numar mare de producatori de masini diferiti.

TEHNOLOGII FOLOSITE:

✅ RUN FLAT

Anvelopele RUN FLAT inseamna siguranta. Acestea ofera un control mai mare al masinii în conditii de urgenta si va permit sa continuati sa conduceti in siguranta chiar si in timpul unei pierderi rapide a presiunii de umflare.

✅ SEAL INSIDE™

SEAL INSIDE™ este o noua tehnologie de constructie a anvelopelor care permite circulatia fara a pierde presiunea aerului chiar si dupa ce anvelopa a fost perforata de un obiect extern, acoperind aproape 85% din posibilele cauze accidentale ale pierderii de presiune.

✅ ELECT™

Marcajul ELECT™ de pe peretele lateral identifica anvelopele Pirelli, dezvoltate special pentru vehicule electrice si plug-in de inalta performanta, in conformitate cu strategia Perfect Fit.

Tabel Lista

Ordoneaza

Tabel Lista

Ordoneaza