Anvelope PIRELLI P ZERO™ (PZ4)

Pirelli P Zero (PZ4) este anvelopa de vara de performanta care a castigat numeroase premii si a depasit cea mai mare parte a concurentei din aceasta categorie. Compania are multi ani de experienta in dezvoltarea anvelopelor de inalta performanta, de aceea Pirelli este recunoscuta la nivel global pentru producerea de anvelope de inalta calitate pentru sporturile cu motor si pentru soferii de zi cu zi.

P ZERO™ (PZ4) este produsul unic de super performanta, care combina cunostintele Pirelli dobandite din competitiile Motorsport impreuna cu nevoile celor mai buni producatori de masini din lume pentru a crea o anvelopa perfecta fiecarei masini.

Anvelopa de vara P Zero (PZ4) este vanduta ca echipament original pentru un numar mare de marci de masini cunoscute ca: Porsche, Lamborghini, Jaguar, Aston Martin, Tesla si multe altele. Multe dintre dimensiunile produse de Pirelli vin echipate cu tehnolohia Run Flat, PNCS sau Seal Inside.

Tenologie Run Flat

Anvelopele RUN FLAT inseamna siguranta deoarece ofera un control mai mare al masinii in conditii de urgenta si va permit sa continuati sa conduceti in siguranta chiar si in timpul unei pierderi rapide a presiunii.

PNCS
Sistemul de atenuare a zgomotului dezvoltat de Pirelli (Pirelli Noise Cancelling System™ - PNCS) reprezinta o tehnologie ce reduce dramatic nivelul de zgomot din interiorul vehiculului gratie unui dispozitiv de absorbtie a undelor sonore aplicat pe circumferinta interioara a anvelopei.

Seal Inside

SEAL INSIDE™ este o noua tehnologie care permite circulatia pe sosea fara a pierde presiunea aerului chiar si dupa ce anvelopa a fost perforata de un obiect extern, acoperind aproape 85% din posibilele cauze accidentale ale pierderii de presiune.

ELECT

Marcajul ELECT™ de pe peretele lateral identifica anvelopele Pirelli, dezvoltate special pentru vehicule electrice si plug-in de inalta performanta, in conformitate cu strategia Perfect Fit.

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 3 din 8

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 3 din 8