Anvelope PIRELLI Scorpion

Noua anvelopa Pirelii Scorpion™ este cel mai recent produs Pirelli de vara, de inalta performanta, pentru autoturisme SUV, ce pune accent pe mobilitatea pe suprafete umede, kilometraj deosebit, rezistenta la rulare si confort la condus. Datorita ultimelor dezvoltari tehnologice, noul Scorpion™ asigura performante excelente zi de zi.

Designul anvelopei si materialele ce o compun respecta mediul inconjurator astfel incat Pirelli Scorpion™ are o rezistenta redusa la rulare, zgomot redus pe drum si o durata de viata mult mai lunga. Anvelopa de vara Pirelli Scorpion ofera siguranta la condus indiferent de conditiile din timpul verii.

Banda asimetrica de rulare a anvelopei de vara Pirelli Scorpion™ permite o franare foarte buna atat pe suprafete ude cat si pe cele uscate si rezistenta redusa la rulare, ceea ce duce la scaderea consumului de combustibil.

Tenologie Run Flat

Anvelopele RUN FLAT inseamna siguranta deoarece ofera un control mai mare al masinii in conditii de urgenta si va permit sa continuati sa conduceti in siguranta chiar si in timpul unei pierderi rapide a presiunii.

PNCS
Sistemul de atenuare a zgomotului dezvoltat de Pirelli (Pirelli Noise Cancelling System™ - PNCS) reprezinta o tehnologie ce reduce dramatic nivelul de zgomot din interiorul vehiculului gratie unui dispozitiv de absorbtie a undelor sonore aplicat pe circumferinta interioara a anvelopei. 

Seal Inside

SEAL INSIDE™ este o noua tehnologie care permite circulatia pe sosea fara a pierde presiunea aerului chiar si dupa ce anvelopa a fost perforata de un obiect extern, acoperind aproape 85% din posibilele cauze accidentale ale pierderii de presiune.

ELECT

Marcajul ELECT™ de pe peretele lateral identifica anvelopele Pirelli, dezvoltate special pentru vehicule electrice si plug-in de inalta performanta, in conformitate cu strategia Perfect Fit.

Tabel Lista

Ordoneaza

Tabel Lista

Ordoneaza