Datorită volumului mare de expedieri ale curierilor, livrarea poate fi întârziată. Totodată, suntem în permanență conectați în convorbiri telefonice și nu putem prelua noi apeluri. Scrieți-ne la: comercial@auto-soft.ro !

Checkin Iarna 2018

AUTO SOFT te pregateste pentru sezonul rece!

Confortul si siguranta dicteaza, in orice sezon, alegerea unui set de anvelope care-ti fie partener de nadejde la volan. Iar pentru ca ne dorim sa te stim in siguranta, AUTO SOFT pune la bataie cate un set de anvelope de iarna in fiecare punct de service din Bucuresti. In plus, fiecare castigator va beneficia gratuit de montaj, echilibrare si geometrie roti. 

Da check-in in punctul de service in care te afli, iar noi te rasplatim instant cu o doza de energizat si sansa de a castiga un set de anvelope de iarna pentru masina ta, la pachet cu montaj, echilibrare si geometrie roti.

La finalul campaniei se va extrage cate un castigator pentru fiecare punct de service AUTO SOFT (Baneasa, Militari, Dudesti, Fundeni).

Mecanismul campaniei:

  1. Da check-in cu hashtagul #autosoft si numarul devizului in punctul de service in care beneficiezi de serviciile AUTO SOFT.
  2. Asigura-te ca check-in-ul este public.
  3. Primesti instant doza ta de energizant.
  4. Adauga devizul in urna de la casierie.
  5. Castiga prin tragere la sorti kitul tau complet pentru iarna: set de anvelope de iarna, montaj, echilibrare si geometrie roti.

Pe 1 noiembrie 2018 extragem castigatorul intr-un live transmis pe pagina de Facebook AUTO SOFT. Dimensiunea anvelopelor oferite va fi cea pentru masina careia i s-au aplicat serviciile in punctul de lucru.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati personalului din service. In plus, va stam la dispozitie si pe adresa de e-mail suport@auto-soft.ro.

Premiile acestei campanii trebuie revendicate in conformitate cu prevederile regulamentului care poate fi consultat mai jos. Castigatorii nu vor fi validati daca nu intrunesc toate conditiile campaniei.

Checkin Iarna

Regulamentul oficial al campaniei "AUTO SOFT TE PREGATESTE PENTRU SEZONUL RECE"