AUTO SOFT, prima ta oprire inainte de a porni la drum!

Bine ai venit! Iti multumim pentru vizita. Da check-in in punctul de service in care te afli, iar noi te rasplatim cu o doza de energizant. In plus, ai sansa sa castigi un iPhone X la marea extragere de pe 1 august 2018. Sa incepem!

Mecanismul campaniei:

 1. Da check-in cu hashtagul #ladrumcuautosoft si numarul devizului in punctul de service in care beneficiezi de serviciile AUTO SOFT.
 2. Asigura-te ca check-in-ul este public.
 3. Primesti instant doza ta de energizant.
 4. Adauga devizul in urna de la casierie.
 5. Castiga un Iphone X prin tragere la sorti!

Pe 1 august 2018 extragem castigatorul intr-un live transmis pe pagina de Facebook AUTO SOFT.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati personalului din service. In plus, va stam la dispozitie si pe adresa de e-mail suport@auto-soft.ro.

Premiul acestei campanii trebuie revendicat in conformitate cu prevederile regulamentului care poate fi consultat mai jos. Castigatorul nu va fi validat daca nu intruneste toate conditiile campaniei.

Iar pentru ca iubim sa rasplatim fidelitatea, te invitam sa citesti aici cum poti obtine cardul de fidelitate AUTO SOFT cu ajutorul caruia te bucuri de oferte speciale online si offline.

Check-in AUTO SOFT


Regulament campanie promotionala LA DRUM CU AUTO SOFT

 1. Organizator

S.C. TIRES AND PARTS S.R.L., (“Organizator” sau “AUTO SOFT”), organizeaza Campania promotionala “Cadou o doza de energizant”, (“Campania promotionala”) ce se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti Participantii la Campania promotionala. Regulamentul official este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

 1. Perioada si Locul de desfasurare

Campania promotionala este organizata si se desfasoara, in perioada 3 mai 2018 – 3 mai 2019, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament in punctele de service AUTO SOFT din Bucuresti: AUTO SOFT Fundeni, AUTO SOFT Dudesti, AUTO SOFT Militari, AUTO SOFT Baneasa.

Regulamentul promotiei este disponibil pe www.auto-soft.ro. Participarea la Campanie include cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a acestui Regulament.

 1. Mecanismul Campaniei promotionale

Campania promotionala se desfasoara in perioada 3 mai 2018 – 3 mai 2019 si consta in premierea clientilor care dau check-in (vizita) in punctul de service AUTO SOFT in care dispun de servicii pentru masina. Participantul la promotie va primi in schimbul vizitei publice la AUTO SOFT o doza de energizant.

Pentru ca participare la campanie sa fie valida, clientul trebuie sa intruneasca pasii de mai jos:

  • Sa beneficieze de serviciile AUTO SOFT in ziua participarii la campanie
  • Sa aiba un cont activ de Facebook
  • Sa foloseasca functia de check-in in punctul de service in care se afla de pe telefonul, tableta sau laptopul personale
  • Sa introduca textul #ladrumcuautosoft si numarul devizului in casuta de text a check-in-ului
  • Sa seteze check-in-ul ca fiind public
  • Sa prezinte check-in-ul sefului de service din punctul de lucru aferent

In cazul in care Participantul nu detine un cont activ de Facebook, acesta poate folosi contul personal de Instagram in urmatoarele conditii:

 • Sa beneficieze de serviciile AUTO SOFT in ziua participarii la campanie
 • Sa aiba un cont activ de Instagram
 • Sa realizeze o fotografie in care sa fie vizibila locatia AUTO SOFT in care se afla (de exemplu, in fotografie poate aparea logo-ul AUTO SOFT de pe fadata locatiei)
 • Sa posteze fotografia pe Instagram impreuna cu textul #ladrumcuautosoft si numarul devizului
 • Sa adauge locatia AUTO SOFT (Add location)
 • Sa seteze profilul ca fiind public pentru ca Organizatorul sa aiba acces la postare (Settings – Account privacy)
 • Sa prezinte postarea sefului de service din punctul de lucru aferent

Premiul va fi acordat pe loc dupa intrunirea conditiilor de mai sus, in punctul de service in care participantul se afla. Premiile nu pot fi acordate pentru check-in-uri realizate in alte puncte de service, decat in cel in care participantul se afla si in care participantul beneficiaza de serviciile oferite de Organizator.

Mai multe check-in-uri nu pot fi cumulate intre ele. Participantul are voie, intr-o singura zi, sa primeasca o singura doza de energizat pentru primul check-in realizat in ziua respectiva. Nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea lui in bani sau in alte produse.

 1. Dreptul de participare

La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, cu varsta de peste 18 ani care beneficiaza de serviciile AUTO SOFT si parcurge si intruneste conditiile impuse de mecanismul campaniei in perioada 3 mai 2018 – 3 mai 2019.

 1. Protectia datelor personale

Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestei Campanii promotionale. Prin participarea la aceasta campanie promotionala, Participantii sunt de accord, in mod expres si neechivoc, cu privire la: colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor furnizate in momentul participarii la Campania promotionala, stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate realizate de catre Organizator.

Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Participantilor la Campania promotionala si le va utiliza numai in scopuri stabilite prin Regulament.

Participantii au dreptul sa refuze, si orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la Campania promotionala sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala. Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ( cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia Imputernicitilor Organizatorului si cu exceptia cazurilor in care Organizatorul rebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Prin participarea la Campania promotionala, Participantii confirma cunoasterea prevederilor prezentului Regulament si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului in scopul Participarii la promotie.

 1. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti competente din Romania.

Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei promotionale se vor putea transmite folosind datele prezentate in sectiunea Contact a site-ului www.auto-soft.ro sau pe adresa de e-mail suport@auto-soft.ro in termen de maxim 1 saptamana de la data luarii la cunostinta, cel mai tarziu de la data incetarii Campaniei promotionale. Dupa aceasta perioada, Organizatorul nu va mai lua in considerare nicio contestatie.

 1. Limitarea raspunderii

Organizatorul nu isi va asuma raspunderea:

- cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra beneficiilor castigate de catre Participanti;

- cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobile sau a retelelor de Internet

- in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate;

- pentru eventuale disfunctionalitati in derularea promotiei ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii, retelelor sociale sau altii asemenea;

- pentru erori cauzate de folosirea incorecta a telefonului, tabletei sau telefonului personale de catre Participant (intreruperea bateriei sau a sursei electrice, erori date de sistemul de operare instalat pe gadgetul folosit, erori date de virusarea sistemului de operare al gadgetului folosit, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre Participant in scopul de a manipula promotia).

- pentru erori cauzate de folosirea altor tehnologii necompatibile cu mediile digitale in care se desfasoara promotia (Facebook).

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru mesajele communicate de catre utilizatorii inscrisi in aceasta Campanie promotionala, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei Campanii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant la Campania promotionala care prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al acesteia.

 1. Regulamentul promotiei

Regulamentul este disponibil pe site-ul www.auto-soft.ro. Participarea implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor Regulamentului si obligativitatea respectarii acestora. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online. Regulamentul promotiei este intocmit in conformitate cu legile din Romania. In cazul nerespectarii prezentului Regulament, beneficiile din cadrul promotiei nu se vor acorda Participantilor.

 1. Contact

Pentru mai multe informatii referitoare la Campania promotionala, va rugam sa ne scrieti in sectiunea de contact a site-ului www.auto-soft.ro pe adreasa de e-mail suport@auto-soft.ro.

Regulamentul oficial al campaniei "LA DRUM CU AUTO SOFT"