Conditii de livrare

Conditii de livrare

Auto Soft iti ofera livrare gratuita in toata tara la minimum 4 anvelope comandate.

Livrarea gratuita in toata tara se aplica si pentru orice janta de aliaj comandata.

Livrarea produselor de pe auto-soft.ro se face doar pe teritorul Romaniei, prin curier rapid (DPD, Cargus).

Costuri aditionale

Pentru anvelopele de turism, costul de livrare este de 10 lei / bucata.

Pentru anvelopele 4x4/SUV/Autoutilitare, costul de livrare este de 20 lei / bucata.

Timp de livrare

Timpul nostru mediu de livrare este de 24 ore de la primirea comenzilor.

Termenele de livrare pentru comenzile plasate online sau telefonic pentru produsele aflate pe stoc, in afara de zilele declarate sarbatori legale, sunt urmatoarele:

Produsele comandate luni in intervalul orar 09.00-16.00  vor fi predate curierului pana la sfarsitul aceleiasi zile, astfel incat sa ajunga la tine in cursul zilei de marti.

Produsele comandate luni in intervalul orar 16.00-18.00 sau marti in intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului pana la sfarsitul zilei de marti, astfel incat sa ajunga la tine in cursul zilei de miercuri.

Produsele comandate marti in intervalul orar 16.00-18.00 sau miercuri in intervalul orar 09.00- 16.00 vor fi predate curierului pana la sfarsitul zilei de miercuri, astfel incat sa ajunga la tine in cursul zilei de joi.

Produsele comandate miercuri in intervalul orar 16.00-18.00 sau joi in intervalul orar 09.00-16.00 vor fi predate curierului pana la sfarsitul zilei de joi, astfel incat sa ajunga la dumneavoastra in cursul zilei de vineri.

Produsele comandate joi in intervalul orar 16.00-18.00 sau vineri in intervalul orar 09.00-16.00  vor fi predate curierului pana la sfarsitul zilei de vineri, astfel incat sa ajunga la tine in cursul zilei de sambata.

Produsele comandate vineri in intervalul orar 16.00-18.00 vor fi predate curierului pana la sfarsitul zilei de luni, astfel incat sa ajunga la tine in cursul zilei de marti.

Produsele comandate sambata sau duminica, precum si cele comandate in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare, astfel incat sa ajunga la tine in cursul celei de-a doua zi lucratoare.