Dragi clienți,

În urma evenimentelor cauzate de pandemia Covid-19 dorim să vă aducem la cunoștință câteva precizări în ceea ce privește activitatea AUTO SOFT.

Vă informăm că service-urile AUTO SOFT și activitatea magazinului on-line se vor desfășura în deplină siguranță, conform programului afișat. În cazul în care programul se va modifica veți fi informați atât pe site-ul auto-soft.ro, cât și în service-urile noastre.

Toate casieriile noastre au fost dotate cu geamuri de protecție la ghișeele de plată. Personalul din casierie este dotat cu măști de protecție și mănuși.

Operațiunile de schimbat roți realizate în service-urile AUTO SOFT nu presupun atingerea habitaclului autoturismului.

Produsele achiziționate on-line se vor livra cu firmele de curierat partenere, în maximă siguranță, în interval de 24-48 ore, însă, în anumite situații pot exista și întârzieri, independente de noi.

Pentru a ne proteja angajații și pe dumneavoastră, vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări:

În cazul în care prezentați simptome de răceală sau gripă, vă rugăm să amânați vizita la service până după ce simptomele v-au trecut.

Pentru a limita la maxim contactul cu personalul AUTO SOFT, vă rugăm ca la venirea în service să vă închideți mașina și să vă îndepărtați de aceasta și de alte persoane la o distanță de cel puțin 1 metru.

La intrarea în service vă rugăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziția dumneavoastră.

Vă recomandăm să efectuați cu preponderență plata cu cardul bancar pentru oricare din produsele sau serviciile oferite de AUTO SOFT la service-urile din București cât și pentru achizițiile on-line;

Ca o măsură suplimentară de prevenție, vă rugăm să veniți neînsoțiți la service în această perioadă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!
Echipa AUTO SOFT!