Fidelitate

Service Cardul de Fidelitate AUTO SOFT

De peste 20 de ani suntem alături de tine și mașina ta, oferindu-ți servicii de calitate, aparatură de ultimă generație și o echipă profesionistă, pregătită să facă față tuturor provocărilor.

Din dorința de a te răsplăti pentru devotamentul tău, am creat Service Cardul de fidelitate AUTO SOFT pentru ca tu să beneficiezi de toate avantajele de a fi partenerul nostru fidel, ori de câte ori ai nevoie de servicii de calitate.

Datorită Service Cardului de fidelitate AUTO SOFT te poți bucura de toate ofertele speciale oferite de AUTO SOFT la serviciile disponibile in punctele de service din București.

Ce beneficii ți-am pregătit?

Ne-am hotărât să îți răsplătim fidelitatea cu un program de bonusare pe care să îl folosești oricând dorești, pentru:

Programul de bonusare este reprezentat de puncte pe care le vei primi pentru fiecare serviciu de mai sus, realizat în service-urile noastre. Un punct de fidelitate se transformă în lei pe care îi vei putea folosi la următoarele vizite în service, pentru a beneficia de reduceri la serviciile pentru roți.

Punctele se acumulează în cont în urma vizitelor la service și așteaptă să fie folosite oricând ai nevoie!

Pentru posesorii cu mai multe autovehicule este nevoie doar de un singur card, punctele de la fiecare mașină se vor strânge într-un singur cont.

Punctele de bonusare se pot folosi doar la serviciile din service-urile AUTO SOFT nu și la achiziționarea unor anvelope noi de pe site-ul www.auto-soft.ro.

Cum intru in programul de fidelitate AUTO SOFT?

Este foarte simplu să ajungi în posesia Service Cardului de fidelitate AUTO SOFT!

Nu trebuie decât să ne faci o vizită în unul din cele 5 service-uri din București (Titan, Dudești, Militari, Băneasa și Fundeni) și să îți depozitezi roțile la Hotelul de anvelope, unde vor avea parte de toată atenția de care au nevoie și vor fi depozitate în cele mai bune condiții.

Anvelopele îți vor mulțumi pentru grija pe care le-o porți, răsplătindu-te cu o durată mai mare de viață și călătorii confortabile și în siguranță.

Odată cu noul contract de depozitare vei primi Service Cardul de fidelitate AUTO SOFT, care îți va aduce reduceri semnificative la următoarele vizite în service, prin programul de bonusare utilizat.

Dacă ai deja depozitate roțile în Hotelul de anvelope, te așteptăm în oricare din service-urile noastre pentru a intra în posesia Service Cardului de fidelitate AUTO SOFT. Trebuie doar să ne comunici numărul auto și noi îți înmânăm cardul pe loc!

Cum accesez contul de fidelitate AUTO SOFT?

Pentru a-ți accesa contul aferent Service Cardului de fidelitate AUTO SOFT trebuie să urmezi pașii simpli de mai jos:

Intră în contul de fidelitate completând următoarele două câmpuri:

Exemplu numar auto: B001ABC
Exemplu numar auto: B001ABC

Numarul cardului îl vei găsi afișat pe spatele Service Cardului de Fidelitate AUTO SOFT, sub codul de bare.

Te rugăm să completezi cu un număr auto valid cu care ai făcut un contract de depozitare la Hotelul de anvelope.

Pentru a accesa această pagină cu telefonul mobil, trebuie să scanezi QR codul de pe spatele Service Cardului de fidelitate AUTO SOFT.


Vreau acum Service Cardul de fidelitate AUTO SOFT!

Pentru a beneficia acum de Service Cardul de Fidelitate AUTO SOFT, te așteptăm în service-urile AUTO SOFT pentru un nou contract de depozitare! Poți fi sigur că vei obține cele mai bune oferte și bonusuri folosind la fiecare vizită în service cardul de fidelitate AUTO SOFT!

Tu ți-ai depozitat deja anvelopele la Hotelul de anvelope? Te așteptăm să îți ridici Service Cardul de fidelitate!