Anvelope JINYU

 

Tabel Lista

Ordoneaza

 1. Anvelopa Vara 225/55R17 101W Jinyu Yu63 Xl-Runflat
  382,23 LEI
  Eficienta consumului de carburant Aderenta pe carosabil umed Nivelul zgomotului la rulare

  JINYU Yu63 Xl-Runflat 225/55R17 101W

  Performanta inovativa si confort

  Jinyu YU63 sunt anvelope de vara UHP cu design asimetric create de inginerii chinezi pentru utilizarea pe masinile sportive puternice. Acestea se disting printr-o combinatie a confortului in timpul sofatului si a consumului redus de combustibil, cu o manipulare stabila pe suprafetele rutiere umede si uscate.

  Lansat in productia de masa in 2012, Jinyu YU63 ajuta vehiculul sa utilizeze mai putin combustibil. Aceasta rezistenta scazuta la rulare a anvelopei se datoreaza prezentei siliciului in compozitia de cauciuc. Eficienta energetica ridicata a anvelopei a fost confirmata de testul de vara al anvelopei Test World 2016 225/40 R18 clasa Ultra High Performance.

  Modelul de rulare asimetric "YU63" cu rigidizare centrala armata asigura o aderenta perfecta si o manevrare usoara, precum si o precizie sporita a raspunsului la volanul rotilor si o franare eficienta in orice "surpriza" a vremii de vara.

  Economisiti combustibil. Zgomot redus

  Compusul de silice ajuta la scaderea rezistenței la rulare si a consumului de ulei.

  O secventa de blocuri unice, cu caneluri late sigura un zgomot redus si confort ridicat.

  Manipulare buna

  Modelul asimetric cu nervura centrala imbunatatita asigura o virare si o manevrabilitate perfecte, un control sporit al preciziei si o franare exceptionala.

  Cele 4 caneluri longitudinale largi, cu caneluri orizontale, sporesc expulzarea si manipularea apei in conditii umede.

  Despre Jinyu

  Sailun Jinyu Group Co este o companie chinezeasca de cercetare si dezvoltare, dedicata in a oferi calitate optima in ceea ce priveste producerea de anvelope și servicii pentru clientii din intreaga lume. Dupa strategia sindicala a societatii Sailun Tire Co. si a grupului Shandong Jinyu Industrial Co., grupul Sailun Jinyu a devenit prima companie chineza cotata la bursa (A-shares). Compania a infiintat fabrici moderne de anvelope situate in Qingdao, Dongying, Shenyang, China, precum si in Vietnam. Pentru piata din Europaau fabrici stabilite in Canada si Anglia.

  Vezi mai mult
  Dimensiune Sezon I. Incarcare I. Viteza Producator
  225/55R17Vara101 (825kg/anv.)W (270km/h)JINYU

Tabel Lista

Ordoneaza