Scanner Anvelope

SCANNER DIAGNOSTICARE ANVELOPE

Aparatul de diagnostic wireless detine o tehnologie unica de scanare si diagnosticare a diferitelor defecte ale rotilor masinii tale. Software-ul din micul aparat este un expert in digitalizarea si analizarea profilului laser al anvelopelor, fiind capabil sa interpreteze si sa analizeze defectele de uzura ale anvelopelor scanate, in doar cateva secunde. In raportul generat de scanner, vom afla daca anvelopele sunt prea uzate, daca masina are nevoie de geometrie sau de o aliniere a rotilor.

Scanarea, diagnosticarea si recomandarile noastre sunt GRATUITE

Masoara starea anvelopelor pe loc!

Este primul produs al generației sale care a utilizat tehnologia laser pentru a citi profilul unei anvelope dintr-un dispozitiv portabil. Scannerul realizează un diagnostic de aliniere și un diagnostic de uzură a benzii de rulare pe baza analizei profilului anvelopei. Software-ul din scanner creează un raport care descrie în mod obiectiv starea anvelopelor și acțiunile necesare care trebuie întreprinse.

De ce e unic pe piata?

Inainte de a incepe scanarea pneurilor, tehnicianul AUTO SOFT alege anvelopa care trebuie scanata. Scannerul poate diagnostica orice tip de roata fie ca vorbim de o masina de familie, camion cu 4 sau 6 roti sau un SUV etc.

Camera incorporata permite utilizatorului sa surprinda placa de inregistrare a vehiculului. Programul de recunoastere a caracterelor optice integreaza numarul placii de inregistrare direct in raport. Imaginea vehiculului este integrata in raportul clientilor, astfel incat nu exista nicio indoiala cu privire la ale caror anvelope au fost analizate.

Scannerul are un pachet inertial propriu, care te asigura ca nicio anvelopa nu este citita prost. Daca exista o eroare de miscare in timpul scanarii, vom detecta acest lucru si vom solicita o re-scanare.

Ce reprezinta raportul generat de scanner?

Software-ul primeste datele transmise de scannerul conectat la internet si produce un raport usor de inteles pentru toata lumea. Practic, raportul generat este punctul cel mai important din toata examinarea pentru ca afiseaza:

  • Numarul placii de inregistrare al masinii
  • Un rezumat al recomandarilor: inlocuirea anvelopelor, alinierea, rotirea anvelopelor
  • Se face un comentariu pentru fiecare anvelopa cu mai mult de 120 de coduri de stare
  • Impactul uzurii benzii de rulare asupra distantei de franare
  • Un cod de culoare „semafor” bazat pe uzura benzii de rulare pentru fiecare anvelopa