AUTO SOFT ÎȚI PREGĂTEȘTE CEA MAI MARE SURPRIZĂ!

Îți trebuie doar 5 motive să alegi AUTO SOFT ca partener de încredere pentru mașina ta!

Pentru mulți dintre noi vizita la mecanic provoacă de multe ori anxietate. Acest lucru se intamplă din cauza experiențelor negative pe care le-am avut de-a lungul timpului cu diferite service-uri de mecanică.

Am vorbit cu clienții noștri și ne-au expus principalele rețineri pe care le experimentează atunci când își programează vizita la un service de mecanică:

1: E mereu aglomerat și niciun loc liber

Cum e la AUTO SOFT?

Disponibilitate imediată. Poți face oricând o programare la service-urile AUTO SOFT pentru o problemă mecanică nepresantă, putând alege intervalul orar convenabil pentru tine. Dar ce faci când s-a stricat ceva la mașină în timp ce mergeai la serviciu? Știm că se pot întampla și lucruri neprevăzute, de aceea la service-urile noastre vei avea mereu loc pentru urgențe, nefiind nevoie de programare prealabilă. Piesele de schimb necesare ajung în maxim 2h de la comandă astfel încât timpul de așteptare este cu mult mai mic decât la alte service-uri auto.

2: Mecanicul nu e profesionist

Cum e la AUTO SOFT?

Diagnoza rapidă și eficientă. Echipa noastră este formată din tehnicieni profesioniști care în urma testelor realizate cu aparatură specifică pot pune un diagnostic corect pentru problemele apărute la mașină, intr-un timp foarte scurt și lucrează cu respect și atenție sporită.

3: Mecanicul face treabă de mântuială

Cum e la AUTO SOFT?

Echipă profesionistă. Echipa AUTO SOFT este formată numai din profesioniști care cunosc aparatura de lucru în detaliu și îți pot oferi soluțiile cele mai bune pentru nevoile mașinii tale. Sunt mereu veseli și atenți și lucrează cu minuțiozitate și transparență pentru ca rezultatul să fie cel scontat.

4: Mecanicul face reparații inutile pentru a umfla costul final.

Cum e la AUTO SOFT?

Diagnoză și preț corecte. Încrederea pe care ne-o acordă clienții noștri este foarte importantă pentru noi, de aceea la toate serviciile oferite în service-urile AUTO SOFT vei avea parte de transparență în diagnosticarea problemelor cu care se confruntă vehiculul tău și care este prețul final pe care trebuie să îl plătești. Diagnosticul pus de echipa noastră este realizat în urma unor teste de diagnoză pe care il poti oricând verifica. Devizul cu problemele întâlnite și cu prețul lucrării este printat pentru a-l putea parcurge împreună cu tehnicianul nostru înainte de orice reparație.

5: Nu pot asista la reparații

Cum e la AUTO SOFT?

Poți oricând asista! Este foarte important pentru noi ca toate operațiunile efectuate în service-urile noastre să se realizeze rapid, eficient și în deplină siguranță. Pentru ca acest lucru să se întâmple am dotat service-urile AUTO SOFT ccu aparatură de ultimă generație care înjumătățesc timpul de lucru și îți oferă siguranța lucrului bine făcut! Avem și spații generoase de așteptare pentru ca tu să te simți conforatbil în timp ce ți se repară mașina.

AUTO SOFT oferă soluții personalizate în funcție de nevoile mașinii tale!

Service-urile AUTO SOFT nu sunt doar o altă vulcanizare de cartier, la noi vei avea parte de mai mult decât de un schimb sezonier de anvelope! Oferim servicii personalizate de mecanică, geometria direcției, schimb anvelope, încărcare cu freon, îndreptat jante, montare senzori presiune, echilibrare roți, hotel anvelope și chiar service mobil pentru urgențe.

Pentru a elimina toate fricile pe care le aveți, vă garantăm că service-ul de mecanică AUTO SOFT oferă transparență absolută în ceea ce privește costurile de reparație, transparență în diagnosticarea și comandarea pieselor de schimb și încredere că tehnicienii noștri sunt profesioniști și îsi fac treaba cu precizie și rapiditate.