Anvelope Continental PremiumContact 7

Continental este un furnizor de top in industria auto de peste 100 de ani. Compania este in prezent unul dintre cei mai mari cinci furnizori de anvelope din lume, ocupand locul trei pe lista Automotive News Europe a primilor 100 de furnizori globali la nivel mondial. Incepand cu 2012, Continental are aproximativ 170.000 de angajati in 46 de tari, iar anvelopele produse sunt foarte apreciate in toata lumea.

Noua anvelopa de vara Continental PremiumContact™ 7 este dezvoltata pentru toate clasele de autoturisme. Cu ajutorul anvelopei Continental PremiumContact™ 7 veti experimenta o manevrabilitate superioara pe drumuri umede si uscate. Va veti bucura de siguranta si confort, indiferent de masina pe care o conduceti si va puteti baza pe franarea sigura a acestei anvelope de vara chiar de la inceput datorita compusului special RedChili.

✅ Siguranta

Deoarece conditiile meteorologice nu ar trebui sa va afecteze niciodata nivelul de siguranta si confortul la condus, Continetal a proiectat o anvelopa care permite o manevrare precisa pe drumuri umede si uscate. Datorita tehnologiei sale adaptive model, aceasta anvelopa va poate duce oriunde fara a parasi niciodata zona dvs. de confort.

✅ Confort

Anvelopa de vara Continental PremiumContact™ 7 ofera un confort remarcabil, siguranta fiabila si un kilometraj imbunatatit pe sosea, independent de configuratia vehiculului. O experienta de conducere premium nu ar trebui sa depinda de tipul de masina pe care o conduceti.

✅ Manevrare

Noul compus RedChili al lui PremiumContact™ 7 permite franarea in siguranta chiar de la inceput.

✅ Compatibilitate

Marcajul compatibil EV confirma ca anvelopa indeplineste cerintele vehiculelor electrice, precum si ale masinilor cu motoare cu combustie sau hibride.

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 1 din 2

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 1 din 2