Anvelope iarna Hankook

In sezonul rece masina ta are nevoie de cele mai bune anvelope de iarna!

Am trecut linia de start a sezonului rece, lucru care inseamna ca trebuie sa iti pregatesti masina numaidecat. Primul pas este cu siguranta alegerea anvelopelor de iarna potrivite pentru tipul de masina pe care il detii. HANKOOK Winter Icept este un tip de anvelopa inovativa care a intrat puternic pe piata din Romania, brandul fiind un furnizor de incredere si la nivel european. Aderenta, stabilitatea si, mai ales, calitatea se numara printre caracteristicile tuturor produselor proiectate si manufacturate de HANKOOK.

Atunci cand temperatura scade sub 7 grade, anvelopele de iarna devin necesare pentru ca frigul are un rol important in modul in care o anvelopa se comporta la contactul cu solul, indiferent daca este acoperit sau nu cu gheata sau zapada. HANKOOK Winter Icept sunt proiectate si manufacturate pentru a asigura o aderenta crescuta, o distanta mica de franare si, nu in ultimul rand, o manevrabilitate sporita pe orice tip de carosabil si in orice conditii meteo.

AUTO SOFT iti pune la dispozitie anvelope HANKOOK Winter Icept pentru toate dimenisunile de janta și toate tipurile de vehicule.

Fiind confectionate dintr-un cauciuc mai moale care isi pastreaza proprietatile la temperaturi scazute, anvelopele de iarna HANKOOK Icept garanteaza tractiune si aderenta sporita in conditii meteo vitrege, pe temperaturi scazute. Profilele lor sunt concepute pentru a dispersa eficient apa cand se ruleaza pe carosabil umed, in acelasi timp asigurand aderenta pe zapada sau noroi. Lamelele prezente pe trenul de rulare impiedica cat mai mult patinarea rotilor la contactul cu stratul de gheata sau zapada.

HANKOOK este unul dintre promotorii industriei de anvelope prin profesionalism si solutii inteligente si sigure pentru soferii din toata lumea, fiind al saptelea brand de anvelope din lume (raportat dupa numarul de vanzari). HANKOOK este prima fabrica producatoare de anvelope din Coreea si, din dorinta de a evolua si a dezvolta materiale si tehnologii care sa creasca performantele anvelopelor, au incheiat in 2003 un parteneriat cu MICHELIN, un veteran in aceasta industrie.