Anvelope LAUFENN G Fit Eq+

Laufenn G FIT EQ+ (Plus) este o anvelopa de vara de inalta performanta, care asigura un raspuns excelent de manevrabilitate, franare eficienta, confort remarcabil la rulare in orice conditii de drum si o eficienta sporita a consumului de combustibil.

✅  Manevrabilitate si franare pe teren umed chiar mai superioare decat predecesorul

✅  Ofera o experienta de conducere ecologica si confortabila

✅  Conducere silentioasa si lina pe toate conditiile de drum

✅  Durata de viata impresionanta a benzii de rulare si eficienta mai mare a combustibilului

Prezentat de Hankook Tire in 2020, noul model de anvelope Laufenn G FIT EQ+ este pozitionat de producatorul de anvelope drept versiunea de noua generatie a G FIT EQ, care a debutat pe piata in urma cu cinci ani. In acelasi timp, codul modelului acestui model – LK41 – la fel ca designul benzii de rulare, a ramas neschimbat. Ceea ce face diferit noul model este formula compusa a benzii de rulare. Utilizarea noului compus armat cu silice a condus la o reducere semnificativa a distantei de franare asigurata de versiunea „plus”, in special pe pavaj umed.

Constructia santurilor circumferentiale accelereaza evacuarea apei din zona de contact, sporind aderenta anvelopei de vara Laufenn G FIT EQ Plus pe sosea, sigurand astfel stabilitatea feedback-ului directiei si raspuns excelent la manevrabilitate pe carosabil umed. Lamelele de pe blocurile benzii de rulare din zona interioara a umarului modelului asimetric al benzii de rulare imbunatatesc, de asemenea, nu numai capacitatea de tinere a drumului in timpul conducerii in ploaie, ci si stabilitatea in viraje.

Elementele speciale din partea inferioara a canelurilor de drenaj asigura o indepartare mai rapida a apei din zona de contact, imbunatatind performanta generala a anvelopei.

Tabel Lista

Ordoneaza

Tabel Lista

Ordoneaza