Ce garantam

Satisfactia clientului
La Auto Soft, fiecare client este tratat cu aceeasi atentie, seriozitate si profesionalism.
Fiecare tranzactie pe care o facem respecta principiile noastre de baza, ce deserveasc in mod egal interesele firmei si ale clientului.
Ascultam intotdeauna parerea clientului vis-a-vis de produsele si serviciile noastre si facem totul pentru a ne imbunatati performantele.

Servicii ireprosabile
Personalul nostru este tanar, bine instruit si bine motivat. Toti angajatii nostri au expertiza necesara atat alegerii anvelopelor si a jantelor, cat si in ceea ce priveste serviciile aferente.
Indiferent de stilul de conducere, tipul autoturismului, kilometri de rulaj estimati, tipul carosabilului, anotimpul si nu in ultimul rand de pret, fiecare client va pleca de la Auto Soft cu cea mai buna solutie de rulare posibila.

Timpi record
Unul din principiile dupa care ne ghidam este de a oferi servicii rapide si eficiente.
De aceea folosim numai aparatura de ultima ora, operata de personal instruit, fapt ce reduce timpul necesar executarii operatiilor. Reinnoim periodic aceasta aparatura pentru a ne asigura de functionarea ei perfecta si pentru a elimina surprizele.

Preturi minime
Ramanem fideli principiului de practicare unor adaosuri comerciale scazute. Astfel, indiferent ca e vorba de produse sau de servicii, putem oferi clientilor cele mai mici preturi posibile.