Anvelope BRIDGESTONE Turanza T005

Bridgestone Turanza T005 este proiectata pentru a fi anvelopa de vara perfecta, ideala pentru masini de familie. Aceasta anvelopa este extrem de populara in randul soferilor de pretutindeni, construita pentru a fi cat mai robusta posibil pe sosea, asigurandu-se ca este durabila, reducand in acelasi timp rezistenta la rulare. Bridgestone Turanza T005 garanteaza performante remarcabile in conditii umede si o economie de combustibil excelenta.

Bridgestone Turanza T005 este o anvelopa auto de inalta performanta, dezvoltata pentru a oferi un raspuns excelent al directiei.

Bridgestone a inclus tehnologia B-Silent în anvelopa Turanza T005, pentru a ajuta la minimizarea zgomotului de pe drum si pentru a spori confortul soferului.

Lamelele dense in blocurile benzii de rulare ale anvelopei Turanza T005 ajuta la eliminarea apei din traseul anvelopei, reducand astfel riscul de acvaplanare si imbunatatind aderenta pe teren umed.

I s-a acordat cea mai inalta clasificare pentru franare si virare pe carosabil ud de catre organismul independent de testare s certificare a anvelopelor, TÜV SÜD.

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 1 din 3

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 1 din 3