Anvelope PIRELLI Powergy

Powergy este noua linie de anvelope de vară a celor de la Pirelli, concepută pentru turisme și SUV-uri. Anvelopa vară Pirelli Powergy este alegerea inteligentă pentru șoferii care doresc siguranță și performanță în același timp pe șosea, dar și care vor să protejeze mediul înconjurător cu o anvelopă ecologică ce are un impact redus asupra mediului.

Cu niveluri ridicate de aderență pe teren umed și la frânare, anvelopa Pirelli Powergy ajută la o manevrabilitate precisă în toate condițiile de drum și reduce riscul de acvaplanare. Rezistența scăzută la rulare a anvelopei asigură un consum redus de combustibil și un nivel ridicat de confort.

PIRELLI POWERGY A FOST CREATĂ FOLOSIND REALITATEA VIRTUALĂ

✅ Anvelopa de vară Powergy de la Pirelli a folosit cele mai avansate sisteme de realitate virtuală pentru a-și atinge obiectivele de performanță. Aceste noi procese au permis ca modelul benzii de rulare și profilul anvelopei să fie optimizate, maximizând zona de contact.

✅ Zonă de contact este perfect echilibrată, cu o presiune uniformă de-a lungul ei pentru a reduce distanțele de frânare și pentru a îmbunătăți controlabilitatea și precizia de conducere a mașinii.

✅ Designul modelului benzii de rulare, caracterizat prin caneluri longitudinale intersectate de canale oblice, permite o dispersie excelentă a apei pentru a ajuta la prevenirea acvaplanării și la creșterea siguranței pe teren umed.

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 2 din 4

Tabel Lista

Ordoneaza

Pagina:
  1. 2 din 4