Asistenta

Achizitionarea unor anvelope sau jante noi inseamna un pic mai mult decat procesul cumpararii in sine.
Fiecare combinatie sofer-masina e unica si de aceea iti vom oferi toata asistenta noastra pentru a descoperi care este cea mai buna solutie pentru tine.
Si oricand ai o intrebare sau o problema legata de roti, poti sa te opresti la unul din service-urile noastre si sa ne intrebi. Iti vom raspunde la orice nelamurire.

Cand sa cumpar....
...o singura anvelopa?
Ai trei anvelope al caror profil este inca bun. In urma unui accident sau a utilizarii necorespunzatoare, a patra anvelopa este deteriorata.
In acest caz iti trebuie o anvelopa identica cu cele pe care le ai pe masina. In nici un caz nu optezi pentru o anvelopa cu indici de sarcina si de viteza diferiti de cea avuta initial.
...o pereche de anvelope?
Daca doua din anvelopele de pe masina au ajuns la un grad ridicat de uzura, sau daca au fost deteriorate in orice fel, poti sa le inlocuiesti fie cu anvelope identice cu cele initiale (situatie de preferat), fie cu o pereche de pneuri similare ca profil, avand indici de viteza si de sarcina identici cu cei initiali. Se recomanda ca anvelopele noi sa fie montate pe axul din spate.
!! !Daca tot ajungi la un service de roti, verifica si cauzele care au dus la o uzura prematura la cele doua anvelope. Este de preferat sa determini cauza si sa o elimini pentru a prelungi viata pneurilor nou-cumparate.
...un set de anvelope?
Cu siguranta, atunci cand cele vechi sunt uzate sau in pragul schimbarii de sezon.
Poti varia latimea sau chiar diametrul (in cazul din urma este necesara si achizitionarea unor jante cu diametrul noilor anvelope), indicii de viteza si sarcina (tine cont de specificatiile din talonul masinii), profilul sau anotimpul pentru care sunt destinate.
Iti recomandam sa alegi anvelopele in functie de stilul tau de a sofa, de distantele pe care vrei sa le parcurgi, de starea carosabilului pe care intentionezi sa mergi.

Anvelope de vara, de iarna sau allseason?
Cand alegi o anvelopa trebuie sa iei in considerare:

  • conditiile meteo, anotimpul
  • tipul carosabilului (asfalt, criblura, pamant)
  • rularea (km pe care estimezii sa ii parcurgeti intr-un anumit interval de timp)
  • investitia.